2777
2789
عنوان

میدونید هتل سبز یعنی چی؟

124 بازدید | 12 پست

خانوما سلام خوبین؟  

چند روز پیش ازتون پرسیدم هتل خوب بگید، چند نفر هتل آزادی رو که گفتن رفتم سرچ کردم دیدم که هتل آزادی تهران به عنوان هتل سبز شناخته میشه.

بعد بیشتر خوندم فهمیدم هتل سبز یعنی از چیزایی که به محیط زیست آسیب میزنه استفاده نمیکنن  

خیلی باحال بود ولی خب هنوز این چیزا تو ایران خیلی راه نیفتاده 

مثل یه گل تو مردابم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا راه نیافتاده مردم عادی نمیدونن اداره گردشگری همه چی رو در نظر میگیره و طبق اون به هتل ها ...

موافقم باهات  تازه جالبیش اینجاست که هتل آزادی تهران تنها هتل سبز ایران نیست. هتل داد یزد، هتل پارسیان اصفهان و یه هتل دیگه که تو کیش اسمش یادم نمیاد هم هتل های محیط زیستی هستند.

عزیزم چرا راه نیافتاده مردم عادی نمیدونن اداره گردشگری همه چی رو در نظر میگیره و طبق اون به هتل ها ...

اره ولی خب خودتم گفتی دیگه که هنوز مردم عادی آشنا نیستن باهاش

مثل یه گل تو مردابم🌸