2777
2789
اره ازمایش داده نرماله 

انشالله مشکلت برطرف میشه 

چیزی بهت میگه عزیزم

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان کی همسرم ؟ چی مثلا؟

اره یوقتی گوشه کنایه نمیزنه؟؟

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!

ن بابا اخه من تو عقدیه چند باری الکی فقط از رو ترس اورژانسی خوردم همون کوفتی ها به این روز انداختنم هر چند دکتر هرجا میرم میگن از اونا نیست من خودم بیشتر به بچه فکر میکنم تا همسرم اون بنده خدا که هیچی نمیگه بچه دوست داره ولی به خاطر من به زبون نمیاره حالا هم مگه طب سنتی یه کاری بکنه وگرنه نازا شدم رفت🥺

تو یه تاپیک دیدم که یکی مثل من فولیکولاش کوچیک بوده بعد رفته پیش همین اخروی بهش گفته بعد سه ماه حامله میشی بعد اون بنده خدا ماه چهارم باردار شده بوده 

یه چند نفری رو میشناسم که حدس میزنم اونا هم تو عقد قرص میخوردن الان حامله نمیشن یکی که فک کنم ۷ سالی میشه میگم شاید دارو اثر میکنه ولی با کیفیت نیست تخمک شاید دارو گیاهی ها کیفیت تخمک رو ببرن بالا چون من یه ماه سیاه دونه با عسل میخوردم تخمدانام خیلی درد داشتن ولی حالت عادی یا با دارو اونجوری نبود

ن بابا اخه من تو عقدیه چند باری الکی فقط از رو ترس اورژانسی خوردم همون کوفتی ها به این روز انداختنم ...

چن سالته استرس نداشته باش 

اگه به دلت هست برو خب ضرر که نداره

۲۱ اره توکل به خدا میرم

هنوز دیر نمیشه نگران نباش