2777
2789

ما رسم یلدایی آوردن داریم به همون تعدادی که خونواده شوهر تو عقد آوردن خونواده دختر بعد عروسی باید ببره 

خونواده شوهرم ۲بار همه چی برنج مرغ ماهی مواد شوینده آجیل میوه و...

آوردن با ی تیکه طلا 

اما الان خونوادم فقط یبار آوردن و سری دوم قهر بودم خونه بابام اینا مامانم میگه چون قهر بودی اینجا دیگه نمیاریم 

حالا خجالت میکشم ولی دوست دارم بگم چه ربطی داره هرکسی ممکنه بده قهر چه ربطی به مراسمات داره میتونست عید بعدی یا یلدایی بعدی برام بیاره 

نظرتون چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی

چون تو زندگیم هیچ وقت پشتیبان نداشتم که بتونم حرفمو بزنم

اما یه چند نفر خیلی بهم زور گفتن بعد چند سال همچین خدا زد تو دهنشون که لال شدن

سر همین قضیه دوستم ازم دوری کرد

💍♥ i said yes 

پدرمادر کی خلاص میشن از دست توقعات و خرج تراشی شماها

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

چی بگم والا. دوسال خانواده شوهر برات اوردن بعدشم یک سال خانواده خودت. بازم میگی کمه چرا سال دوم نیاوردن ول کنین توروخدا این توقعات رو😬شب یلدا اصلش دورهم جمع شدن و خوش گذشتن کنار بزرگترها  و....هست چرا با  این وتوقعات خرابش میکنین.

پارسا پسرمامان😍
والا چی بگم؟ نظرها و طرز فکرها با هم متفاوته من خودم خیلییییییییییییی از این رسم و رسومات مسخره رو ...

آنه من مطمئنم مامانم واسه خواهرم ک بشه بیشترین و بهترین چیزهارو میبره