2821
2789
عنوان

دلم یه خودکشی میخواد ک ازین محدودیتا راحت شم🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 109 پست
منم تو همین شرایط بزرگ شدم .ولی دانشگاه رو نتونستم قبول شم.بعد از ازدواجم انگار به یک آزادی مطلق رسی ...

میترسم

میترسم اینم سختگیری کنه خیلی حالم بده خیلی 

الانم بهم میگن اگه نامزدی بودی میتونستی بری اخه کار کردن مگه عیبه 

خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مینرسم وقتی شوهر کنم بازم سختگیری کنه تنها امیدم این بود که برم سرکار بازم نمیذارن😔

خب مجبور نیستی ب حرفشون کنی 

مستقل شو 

من ک دارم تحمل میکنم ب خاطر بچمه مجبورم 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
😔

ولی به نظرم تا ازدواج نکردی همینه که هست.

به جای ناله بشین مثلاکیک درست کن چیزی یاد بگیر به خودت برس از زندگیت لذت ببر وقتی می‌دونی شرایط همونه تغییر نمیکنه  فقط خودتو عذاب میدی 

بعد ازدواجت هرکاری خواستی میکنی هرتیپ خواستی بزن هرجا خواستی برو اشکالی ندارد یه مدت صبر کن

😦جنبه داشته باشین برای هرچیزی نینی یار رو تگ نکنید✋
از سن ۱۶ سالگی گیر دادم بهشون چرا محدودم میکنین دعوا هم راه افتاد ولی الان که ۱۸ سالمه خداروشکر میتو ...

خداروشکر 

منم ب این فکر بودم که سنم قانونی میشه میذارن برم ولی اشتباه فکر میکردم:) 

مینرسم وقتی شوهر کنم بازم سختگیری کنه تنها امیدم این بود که برم سرکار بازم نمیذارن😔

اگه واقعا میخوای آزاد باشی درس بخون برو دانشگاه بعد اگه کار معتبر پیدا کنی دیگه نمی تونند سخت بگیرن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

منم همین جوریم ولی خب من دانشگاه هنوزم نرفتم ولی با دانشگاه رفتنم مشکلی ندارن ولی مثلاً خواستم یه چند وقت پیش با دوستم برم یه مرکز مشاوره نذاشت مامانم گفت دختر تنهایی بفرستم بره کجا ما شهرستان میشینیم یادمه اون شب خیلی دعوا کردیم کلی گریه کردم در حالی که دوستام خودشون ماشین میگیرن و میرن 

یه بار  گذاشت با دوستام برم باشگاه والیبال هنوز که هنوز اونو میزنه سرم سر ظهر گذاشتم بری باشگاه 

سر همین منم گوشه گیر شدم اینجوری و دیگه دوست ندارم صحبت کنم با کسی 

اگه واقعا میخوای آزاد باشی درس بخون برو دانشگاه بعد اگه کار معتبر پیدا کنی دیگه نمی تونند سخت بگیرن

سه سال دیگم درسم تموم بشه بازم نمیزارن خوش‌خیالی:) 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز