2777
2789

امسال یازدهمم رشته انسانی 

خیلی دوس دارم دانشگاه فرهنگیان قبول بشم به نظرتون سخته 

درسم خوبه ینی اگه بخوام بخونم ۱۷ یا ۱۸ رو میتونم بگیرم ولی امید ندارم به اینکه دانشگاه قبول بشم

اونایی که قبول شدن

چقدر درس خوندین 

خیلی سخت بود ؟ 

لطفا راهنمایی کنین❤

ببخشید اما حسابی خودتو پاره کن 

برا فرهنگیان سر و دست میشکنن شدع مث پزشکی اما کار نشد ندارع 

خودم امسال مصاحبه دعوت شدم ولی رد شدم بخاطر رتبه م (نمیتونم بگم اما ترازم ۷ هزار و خورده ای بود)

شما یا همفکر منی ...یاهموطن منی ،پس بینمون دیوار نکش:)♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اما حسابی خودتو پاره کن  برا فرهنگیان سر و دست میشکنن شدع مث پزشکی اما کار نشد ندارع&nb ...

اره الان فرهنگیان رو بورسه من خودمم رشتمو نمیگم اون موقع علاقه داشتم ولی بازار کار چندانی نداره عمرم تلف شد 😑 به جز فرهنگیان و حسابداری الان چی بازار کار داره برای انسانی؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
عزیزم باید خیلی تلاش کنی نمره ها بالای ۱۸/۱۹و رتبه هم بستگی به آستانت داره ترجیحا زیر پنج هزار

تهرآن فرهنگیان چه رتبه ای میخواد؟ من خیلی ساله دور شدم 😑 بعد میتونن شهرهای دیگه برن مثلا از تهران ،شیراز قبول بشه؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
اره الان فرهنگیان رو بورسه من خودمم رشتمو نمیگم اون موقع علاقه داشتم ولی بازار کار چندانی نداره عمرم ...

حفوق 

مددکاری اجتماعی هم خیلی تعریفشو میکنن 

انواع مدیریت خصوصا مدیریت مالی 

حفوق  مددکاری اجتماعی هم خیلی تعریفشو میکنن  انواع مدیریت خصوصا مدیریت مالی

ایول معلومه اطلاعاتت خوبه اون موقع من مخم بسته بود الان پشیمونم هعی دیگه گذشت

تهرآن فرهنگیان چه رتبه ای میخواد؟ من خیلی ساله دور شدم 😑 بعد میتونن شهرهای دیگه برن مثلا از تهران ، ...

رتبه زیر دو هزار احتمالا خیلی سخت شده بعد از چندین سال شاید بتونی بری موقع انتخاب رشته محل خدمات مشخصه

ایول معلومه اطلاعاتت خوبه اون موقع من مخم بسته بود الان پشیمونم هعی دیگه گذشت

چند سالته ؟؟

الانم دیر نیست اگه بخای کنکور شرکت کنی و ب هدفت برسی 

تو همین نی نی سایت چند روز پیش ی خانم ۳۳ ساله تاپیک زده بو میخاس پزشکی شرکت کنه گفت حساب کردم ۴۰ سالگی پزشک میشم و وضعم از اینی ک هس بهتر میشه 

ی خانم ۳۰ ساله هم کامنت گذاشت گفت اونم میخاد کنکور شرکت کنه و ادامه تحصیل بدع 

ز گهوارع تا گور دانش بجوی