2777
2789
عنوان

غشای بکارت لعنتی

1335 بازدید | 43 پست

۲۰ سال پیش یه دختر خیلی مذهبی ای بودم تو عنرم یه کلمه که هیچ حتی یه حرف هم با پسری نزده بودم حتی وقتی پسر عموهام یا پسر خاله هام میومدن خونمون فرار میکردم پیششون نمیموندم حتی یادمه تو ذهنمم پسری رو تصور نمیکردم چون میگفتن حرام بود بعد که تو ۲۰ سالگی ازدواج کردم اون زمون خون بکارت  دلیل پاکی دخترا بود و برا پسرا خیلی مهم بود ولی من ازم خونی درنیومد شوهرم پاش رو زخمی کرد یه دستمالی رو خونی کرد داد به مادرش و به کسی چیزی نگفت بعد از یساعت اومد ازم پرسی چرا خونی نیومد؟ منم خودم که اونموقع نمیدونستم بعضیا غشای بکارت دارن و بعضیا حلقوی هستش و خونی درنمیاد، بهش گفتم بخدا نمیدونم چرا و گریه کردم.. و این تو ذهن شوهرم موند که من غشای بکارت نداشتم .. واقعا اگه خدایی هست ازش شاکیم که با دخخری مثل من اینکارو کرد اخه این غشای بکارت چیه که رسمش کردن و بعضی دخترا دارنش و بعضیا ندارن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر بد💔 

همین خانوما رسمش کردن 

من هرچقدر تو سایت راجب بکارت گفتم همه بهم حمله کردن 

این بکارت نمونه بارز و شدید خشونت علیه زنان هست 

که از بچگی این ترس همراه مونه 

ک نکنه این کوفتی چیزیش بشه و بهمون ننگ بزنن

/فاطمه هستم/میشه برای سلامتی‌م ۱ صلوات بفرستی🥺🌻

وااااا خب منم نداشتم حتی یه قطره، به کسی هم توضیح ندادیم ، الان دیگه علم پیشرفت کرده همه میدونن بعضیا خونریزی ندارن، بعدشم طرف اگه بهت اعتماد داشته باشه دیگه به چیزی شک نمیکنه

الان ۲۰ سال گذشته ولی همسر با فهم وکمالاتی  دارید ...قدرتش بدونید و الان براش توضیح بدید...

خدا برای هم نگهتون داره عزیزم🤲❤

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

من هم همین مشکل رو ۱۲سال پیش داشتم🤕

هر وقت یادم میاد تپش قلب میگیرم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم چقدر بد💔  همین خانوما رسمش کردن  من هرچقدر تو سایت راجب بکارت گفتم همه بهم حمله ک ...

اصلا تا حالا پدر داماد یا برادرش داماد نگفته دختره بره ازمایش

هرچی سلیطه بازی بوده از طرف مادرشوهر و خواهرشوهر بوده که جنس زن هستن