بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طرف زن داشت اصلا تو محیط مجازی، کسی رو فالوو نمیکرد و ... کلا خیلی رفتارشو پسندیدم.مدام زیر پستایی که عکس خودش و زنش بود، تگ میکرد همسر زیبای من. حدود هشت سالیم بود ازدواج گرده بودن.
یه سری مردا که خیلی گرم هستن و بیشتربا نامزدشون موقع اشنایی درمورد مسایل جنسی حرف میزنن تا مسایل دیگه و مهم تر از این که تنوع طلب هستن همش میگن مثلا اینو تغییر بدیم تنوع بشه از این مسیر بریم تنوع بشه وووو بنظرم زمینه خیانت دارن .. نمیگم خیانتکارن ها ولی تو موقعیتش قرار بگیرن ممکنه خطا بدن
هیچ راهی نیست این چیزا رو ادم با قلبش حس میکنه مخصوصا زنا زود میفهمن طرفشون داره خیانت میکنه یا نه ولی بعضی وقتها تظاهر به نفهمیدن راحت تره تا باور کردن
بذاریش توی بیانون کسی دوربرش نباشه خیانت نمیکنه باباهمه ی مردا بالاخره یکبارهم شده یه خیانت کوچولو میکنن نه اینکه با کسی بخوابه همین که خوشش بیاد مزاحم خانم بشه خودش خیانت نیست هوای خیانت توی سرشونه اگه خیلی خیلی کم باشه این مرد پاک
من شوهرم اندازه چشام اعتمادداشتم اخرش فهمیدم سه سال تمام خیانت میکرد اکثر دوست وتلفنی بوده نمیدونم رابطه هم داشتن یانه
سلام عضو تاپیک بامدادخمار وزن فعلی70(14 اذر)🌺وزن هدف🍀57خدایا کمکم کن همیشه همه جا فقط تو رو دارم حالا که امضامو خوندی دعا کن یه کار دولتی فراهم بشه برم سرکار خونه دارهم بشیم🌺اکرم توهم دعا کن 😂