2777
2789
عنوان

سوزش بخیه سزارین کی خوب میشه؟

6178 بازدید | 13 پست

سلام .دوستان من ۱۳ روز پیش سزارین کردم اما جاش خیلی میسوزه مخصوصا وقتی می‌شینم احساس میکنم دارن قیچی ش میکنند..من کی خوب میشم ب نظرتون؟

نباید کامل دراز کش باشی باید لم بدی

کامل ک دراز بکشی ب بخیه هات فشار میاد

برایم شعر بفرست...!حتی شعر هایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند...!می خواهم بدانم ...دیگران که دچار تو می شوند ، تا کجای شعر پیش می روند..!  تا کجای عشق ...تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدافعان سزارین جدابگو باشین 

اونایی ک هی از خوبی سز میگین و تا میگی طبیعی فک میکنن طبیعی برا افراد بدبخت و فقیر بیچارس 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

قدم نو رسیده مبارک 🥰😍⁦❤️⁩🧡💐

دارو چرک خشک کن دکتر نوشته واست ؟

منم یک ماه پیش زایمان کردم داروهارو که خوردم تأثیر داشت و دردش تموم شد اذیت نشدم دیگه 

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
مدافعان سزارین جدابگو باشین  اونایی ک هی از خوبی سز میگین و تا میگی طبیعی فک میکنن طبیعی برا ا ...

دقیقا سز هفت لایه چربی پوست گوشت و غیره بریده میشه کم چیزی نیست

مدافعان سزارین جدابگو باشین  اونایی ک هی از خوبی سز میگین و تا میگی طبیعی فک میکنن طبیعی برا ا ...

منم سزارین بودم خیلی خوب بود و مشکلی نداشتم زن داداشم طبیعی بود بخیه هاش باز شد هرکسی با هر زایمانی یه جوریه یکی با طبیعی بهتره یکی با سزارین . 

دقیقا سز هفت لایه چربی پوست گوشت و غیره بریده میشه کم چیزی نیست

طبیعی هم ببخشیدا به معنای واقعی جرررررررررر میخوره طرف تا بچه بیاد

مانمیفهمیم شکممون چندلایه بریده میشه بعد عملم ۳ روزه اوکی میشیم

اما شما لحظه بع لحظه درد میکشید تا بچه بیاد

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....