2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم جانم

سلام عزیزدلم خوبی؟ یه سوال داشتم ازت عزیزم 

به نظرت برای سونو ان تی دکتر آذر خویش بهتره یا معماری؟ منظورم از بهتر هم از لحاظ رفتار و وقت گذاشتن همم تشخیص و کارش دیگه 

ممنون میشم عزیزم ❤️

سلام عزیزدلم خوبی؟ یه سوال داشتم ازت عزیزم  به نظرت برای سونو ان تی دکتر آذر خویش بهتره یا معم ...

سلام مجدد

ببین من برای دخترم پیش معماری رفتم به لحاظ دقت دستگاه خیلی راضی بودم

معماری اخلاقش خاصه یکم مکالمه‌ش با آدم کمه اما کارش خفنه

پیش دکتر آذر خویش نرفتم و فقط تعریفش رو شنیدم

دکتر سعید هم کارش خوبه و اخلاقش هم خوبه یعنی برای آنومالی پیشش رفتم سوالام ر‌و خوب جواب داد

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
سلام مجدد ببین من برای دخترم پیش معماری رفتم به لحاظ دقت دستگاه خیلی راضی بودم معماری اخلاقش خاصه ...

من معماری با اون شماره موبایل برای وقتدهی هست هر چقدر تماس میگیرم اشغاله ینی امروز از ساعت 9ونیم تا 10ونیم یکسره تماس گرفتم اشغاله فقط، باید حضوری وقت بگیرم؟ 

من معماری با اون شماره موبایل برای وقتدهی هست هر چقدر تماس میگیرم اشغاله ینی امروز از ساعت 9ونیم تا ...

آره برو سعدی وسط خود ساختمونشون

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
ممنونم خیلی لطف کردی 

ان شاالله بسلامتی❤️