2777
2789
عنوان

گرفتن حال مزاحم تلفنی

566 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها از ساعت ۲ یه دختره هی زنگ میزنه داداشم اینم جواب داد گفت اشتباه گرفتی این ول نمیکنه یا زنگ میزنه یا پیام میده فحش های رکیک میده الان اتفاقی من جواب دادم میگم دیگه ول کن برو بتمرگ میگه تو کی😳انگار من ۵ صبح زنگ زدم  معلومه مزاحمه چون اصلا نمیشناسه داداشم و  چطوری یه درس حسابی بهش بدم ؟چون خیلی حرف های رکیک میزنه حرصم در اومده میخوام پیداش کنم ی فصلم کتکش بزنم 

خدایا حال دلم را تکانی بده.............

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شکایت کنید نامه میده دادگاه ب مخابرات امارش میدن.یامم اگ اشنا دارید ببین واسه کدوم اوپراتور هستش اشنا داشته باشید اونا میتونن بگن ب اسم کیه و ادرس.فحش میده فحشص بدید ب داداشت بگو بش بگه چنان بگه بشورتش اشناس هرکی باشه یکی شماره داداشتو داده این اینجور کنه

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
شکایت کنید نامه میده دادگاه ب مخابرات امارش میدن.یامم اگ اشنا دارید ببین واسه کدوم اوپراتور هستش اشن ...

داداشم اهل پیگیری اینا نیست من و میسوزونه دلم میخواد ادب شکنم اخه فحش رکیک میده انگار ما مزاحم اون شدیم

خدایا حال دلم را تکانی بده.............
داداشم اهل پیگیری اینا نیست من و میسوزونه دلم میخواد ادب شکنم اخه فحش رکیک میده انگار ما مزاحم اون ش ...

تو هم همونا بهش‌ میگفتی بعدش می‌گفتی همشون هفت جد و اباده‌ نداشتته😎🤣