2777
2789

سر سفره بودیم بابام داشت کاهو میخورد دختر داداشم برگشت گفت چرا مثل گوسفند غذا میخوری همه زدن زیر خنده زنداداشم گفت وااای دخترم چه باهوشه من بهم برخورد به زنداداشم گفتم خوشت نیاد اسمش درمیاد جلوشو بگیر نذار بی ادب حرف بزنه گفت وااا مگه من گفتم بگه خودش میکه دیگه بابامم پشت اونو گرفت گفت حرف بازی نکن بچست دیگه 

واسه خودم متاسف شدم که تو همچین خانواده ای بزرگ شدم بچگیام خیلی بی ادب و گوشت تلخ بودم همه از من متنفر بودن دلیلشم همین افتخار کردن پدرمادرم به بی ادبی هام بود که جلومو نمگرفتن برعکس وقتی حرف پیشرفت و درس و کلاس میشد میگفتن تو عرضه نداری هیچی نمیشی جلومونو میکرفتن 

الانم محبت کردن بلد نیستم هرچی تو زندگیم گند بالا اومده تقصیر خودم بوده هرجمعی میرم از ترس اینکه ضایع نشم سکوت میکنم بقیه حرف میزنن این باعث شده همه بهم زور بگن 😓 

متنفرم از خانوادم رابطمم محدود کردم ولی گذشتم آزارم میده

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنداداشت چه بچه ای تربیت کرده!

دختر داداشمو میبینم بچگی های خودم میاد جلوی چشمم 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

حق داری اسی! 

ولی مهم اینه که تو دیگه اون آدم بی ادب بچگیت نیستی و برعکس خیلی هم حساس شدی روی ادب و تربیت.

میدونم بچه های مودبی تحویل جامعه میدی😚

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

هرکسی خودش به خودش ارزش میده عزیزم

وقتی بچه برادرت به پدرت که بزرگ خونواده س میگه مثل گوسفند چرا غذا میخوری و همه میزنن زیر خنده!! ،، پس تو جوش نزن واسه پدرت بیخیال شو و زندگیتو کن

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

عزیزم مهم الانته که معادی آدابی

الان چیکار میکنم مهمون دعوت نمکنم چون اعتماد بنفس ندارم هی گند می‌زنم مسخرم میکنن منم چون زبون ندارم جواب بدم میریزم تو خودم حرص میخورم