همیشه احترام میزارم.ولی اصلن قدر نمیدونن.خواهرشوهرم پنج شنبه هفته ی پیش زنگ زد گفت میخوام بیام با بچه هام خونتون.بماند که از صبح اومدنو خونرو گذاشتن روو سرشون و آخرشب رفتن.من یه اخلاق گندی دارم نمیدونم چرا اینشکلیم دوس دارم به همه زنگ بزنم حالشونو بپرسم.همیشه یه روز درمیون خودم زنگ میزدم به خواهرشوهر.الان ۸ روزه ازینجا رعته.به خودم گفتم چرا من همش حال بپرسم.صبر کنم ببینم چی میشه.یه مسافرت چهار روزه رفتیم.اصلا زنگ نزد.به نظرم من الکی توقع دارم.شاید زنگ نزنه بهتره؟اشتباه میکنم زنگ میزنم به دیگران و جویای احوالشون میشم؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه اشتباه نمیکنی خیلیم کارخوبیه امامردم ادمای مهربونو دوستندارن وبشدت بی لیاقتن به محض اینکه کارخوبتو قطع کنی روی واقعیشونو نشونت میدن. توصیه میکنم خوبی میکنی بی منت و بی چشم داشت بکن یاادامه بده به اینکارت وتوقعی نداشته باش یا خیلی کم کن تماساتو که بفهمن توهم میتونی مثل اونارفتارکنی خودت نمیخواستی…
من چی بگم. فقط بدی دیدم و فقط خوبی کردم. الان شیش ماهه باردارم خواهر شوهر ام ی بار نیومدن هفت ساله فقط از دستشون زجر کشیدم. اگر بد باشم یا بی محلی کنم بدتر میکنن و پدر مادرشونو به جونم میندازن مجبورم
زیادی خوبی کنی بعضیا نمیفهمن هار میشن البته دور از جون خیلیا من زیادی خوبی کردم یه بار اونم به خاطر این که تازه زایمان کرده بودم کارای قبلو نکردم روی واقعیشونو نشونمدادن و کل خاندان مرده و زنده امو به فوش کشیدن خدا نگذره ازشون