2777
2789

سلام دوستان اگر تجربه ای دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

راستش اوایل زیاد به ماشین ظرفشویی فکر نمیکردم اما حالا میبینم خیلی ظرف شستن وقتمو میگیره سه تا بچه دارم و خیلی زمان کم میارم دوست دارم راحت به کارهای دیگم برسم

از مزایاش بگید و معایبش

و اینکه میشه توش مایع ظرفشویی هم ریخت؟

چون شنیدم قرصش خیلی گرونه 

مصرف برقش چطور زیاده؟

یه نفرم و ۱۴ نفره دارم

رومیزی بدرد نمیخوره

مایع ظرفشویی مخصوص داره نه معمولی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایع مخصوص ماشین ظرفشویی باید بخری

همون ۱۴نفره برای شما خوبه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببینید خیلی از ظروف رو نمی‌تونید داخلش قرار بدید. 

مثل قابلمه ها. مثل بعضی از جنس های قاشق چنگال 

مثل پلاستیک ها ک خیلی زود خش دار و نابود میشن .

در مورد من تو مهمونی ها خیلللی عالیه ک بشقاب و پیش دستی دائم استفاده میشه و لیوان

من دیدم بعضیا یه دونه قرص و یه کم مایع ظرفشویی میریزن🤔

وای نههه مایع معمولی نباید ریخت

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من یک نفرم و ماشین ظرفشویی رومیزی دارم پشیمونم چون معمولا قابلمه ها بیرون می مونه. اصلا پیشنهاد نمیکنم. قرص هم میتوووونی نصفه بندازی و گرون در نمیاد. فقط اصلا رومیزی. نخر

ببینید خیلی از ظروف رو نمی‌تونید داخلش قرار بدید.  مثل قابلمه ها. مثل بعضی از جنس های قاشق چنگ ...

قابلمه تفلون ساده میشه

گرانیت نمیشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
میگن رومیزی به درد نمیخوره اگه میتونی یبارکی ۱۴ نفره بگیر راحت 

میترسم خیلی باید ظرف نگه دارم و پر نشه البته خیلی ظرف کثیف میکنیم ولی تجربه ماشین نداشتم

میشه همزمان با ظرفها قابلمه گذاشت یا باید یه وعده جدا روشن کرد؟

قیمتش خیلی گرونه؟یا هم قیمت پریل و ...اینا هست؟

حتما 14نفره بگیر...همونم کم‌میاد...پودر بگیر..پودر ظرف شویی...130تومنه...ولی یه قاشق اینا بریزی کلی میرسه بهت...مایع مخصوص هم داره م قیمتش بالانره