2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز

من مادرم موقع بارداریم فوت کردن..

یک لشگر ادم بود که میتونست بامن بیاد بیمارستان

ولی دلم شکسته بود و نیمخواسنم.

بیمارستان خصوص اصلا نیاز به همراه نداری

محض احتیاط همسرم بامن موند…

شما اون چندساعت اول که خواهرت زایمان میکنه پیشش باش

بعد برو پیش بچت

با شوهرش بمونه..

اینقدر این مردارو‌تنبل بار نیارید

💕

عزیژم یکماه و نیمه  دست ب مبل میگیره راه میره . ولی هنوز خودش تنهایی نمیسته و را نمیره

بازم خداروشکرگلم😘دیگه دست ک میگیره به چیزا سریع راه میوفته .منم پسرم یکسال و سه ماهشه ولی هروز باید ازتوخیابون بیارمش میره پیش بچه ها .تا راه نمیرن خوین ولی وقتی راه برن خیلی اذیت میکنن

♡😍پسرقشنگم❤😍منوبابایی توروداریم  واین برای یک عمرخوشبختیمون کافیه💜😘💋خیلی دوست دارم💋💗قلب خونه💚😍Arad
متاسفانه من خودم بچم هفت ماهش بود مجبور شدم چون کرونای بدی گرفتم بچمو نزدیک ده روز بدم دست مادرشوهرم ...

نمیدونم خیلی دو دلم مادرشوهرمم مریضه زیاد نمیتونه مراقبت کنه تازه یه پسر دوساله رو هم‌ میخواد نگه داره

وای واقعا چرا فکردین خودش تنها تو‌ خونه مثلا ولش کنم؟    

چون فقط هدفشون اظهار نظره

چون فقط هدفشون سرزنشه

چون فقط دلشون میخواد بگن ما خوبیم

کدوم مادری بچشو تنهای تنها میذاره اخه؟خدا فکر داده

بازم خداروشکرگلم😘دیگه دست ک میگیره به چیزا سریع راه میوفته .منم پسرم یکسال و سه ماهشه ولی هروز باید ...

خخخخخخخای جاااانم ، خدا حفظش کنه ، 

اره وقتی دیذم دست رو‌مبل گرفت واسه اولین بار وایسود انقده گریه کردم از ذوقم ,الانم که دست ب مبل راه میره ولی خیلی ترسو یا لجبازه که تنهایی واینمیواینمیسه پاشو کاملا جمع میکنه که زمین نزاره ، دوست دارم کفش جیر حیرک دار واسش بخرم بپوشه 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
خخخخخخخای جاااانم ، خدا حفظش کنه ،  اره وقتی دیذم دست رو‌مبل گرفت واسه اولین بار وایسود انقده ...

مرسی فدات خدا گل دخترشماروهم حفظ کنه😘😍اره حتما براش بگیر خیلی به راه رفتنش کمک میکنه .

♡😍پسرقشنگم❤😍منوبابایی توروداریم  واین برای یک عمرخوشبختیمون کافیه💜😘💋خیلی دوست دارم💋💗قلب خونه💚😍Arad