2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانماحتمامجبوره این حرفاچیه پارسال دختربزرگم بستری شدمشکل کلیه داشت مجبورشدم دختر4ماهموکه شیرخودمومیخوردبزارم پیش مادرم یکهفته خون گریه میکردم براش ولی چاره ای نداشتم

تنها که نه😳دست مادرشوهرم باشه

خب شیرتو بدوش براش بذار برو

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
چ ربطی داره؟ کسی از مادر جلوتر واسه بچه نیس.منم مجبور شدم پسرمو ک شیر خودمو می‌خورد یه شب گذاشتم پی ...

بستگی به بچه داده.  مثلا بچه من بو میکشه اگر حتی باباش بغلش کنه خونه رو میذاره رو سرش

واااا چرا همه ریختین سر اسیییییییی

معلومه که یا پیش مامان یا پیش مادر شوهرش میزاره

حالا متن یه جوریه که بچه تنها باشه ولی منظورش این‌نیست که تنها تنها 

یکی هست مواظبش باشه 

اگه کار ضروری داری اشکال نداره فقط پیش یه آدام مطمعا بزار که حواسش به بچه  باشه 

برا سلامتی امام زمان عزیزم‌ صلوات بفرستین 🌱💚.               حال بهتری خواهیم داشت ، اگه دست برداریم از فردی که لیاقت محبت نداره ، دشمنی که ارزش جنگیدن نداره ، حقی که ارزش گرفتن نداره ، و فکری که ارزش اندیشیدن نداره …     📖✒️🧸🎀
تنها یعنی چی؟؟؟ دخترم سیز خشکیه ، یکسال و سه ماهشه دلم نمیاد ‌‌‌‌‌‌پیش  کسی بزارمش

دخترت راه رفت عزیزم؟

♡😍پسرقشنگم❤😍منوبابایی توروداریم  واین برای یک عمرخوشبختیمون کافیه💜😘💋خیلی دوست دارم💋💗قلب خونه💚😍Arad