2777
2789

ا ی ن س ت ا گ را م شوهرم رو باز کردم

داخل اکسپلور

پر عکس دخترای پلنگ و ل خ ت بود 

حالم بده معلومه خیلی میبینه که صفحه اصلیش میاد

شماهم این حال رو تجربه کردین

نمیتونم خودم رو بیخیال کنم

توذهنم میگم شاید منو بااونا مقایسه کنه

تورو خدا اگه میخوایین توهین کنین و بگین عقب مونده ای و ...

الان واقعا حالش رو ندارم لطفا به رسم انسانیت مسخره نکنین

فقط قصدم درد دله😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستشو بخوای آره مقایسه میکنن میخوان خانوماشون همه خرم سلطان باشن بعد خودشون اضغر سگسبیل ته انبار

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

عزیزم ی زمانی منم عین تو بودم و هستم بیخیال بااین افکار خودتو پیر میکنی ۱۰ سال بعد خدایی نکرده دیگه ب عکس نگاه نمیکنه خود طرف رو تو واقعیت میبینه متوجه‌ی ک چی میگم من این چیزا رو میگم بلدم دیگران و نصیحت کنم اما تو کت خودم نمیره من اجازه نمیدم شوهرم اینستا نصب کنه ولی اینو بدون بزاز آنقدر عکس نگاه کنه تا بترکه ولش کن بیخیال تامیتونی پوستت جون نگه دار بخودت برس👍

یعنی روزی که بفهمم باردارم مادر دارم میشم ...یعنی میشه؟💔💔💔💔فقط اینو میفهمم که خدا این همه مددت داشته صدامو میشنیده و 

ببین اکثر مردا در دسترسشون نیس بخاطر اون خودشو نو برعکس  و فیلم خالی میکنن ی جورایی مردای ایران عقده این بخاطر اون بیخیال چیزی نیس هرچقدر حساسیت نشون بدی جذابیت اونا واسه شوهرت زیاد میشه تا حالا دیدی مرد خارجی همچین چیزی ببینه ؟ ن 

مرد غیور ایرانی عقده ای آب نیس وگرنه شنا گر ماهریان بیخیاااااالل  ولش کن 

این چیزارو چ راحت ب تو میگم خودم پدر شوهرمو درآوردم سیاست بلدم ب دیگران یاد بدم ولی خودم با کارای خودم خودمو ب چوخ میدم

یعنی روزی که بفهمم باردارم مادر دارم میشم ...یعنی میشه؟💔💔💔💔فقط اینو میفهمم که خدا این همه مددت داشته صدامو میشنیده و 
مرسی گلم به نطرم حرفتون منطقیه فقط خدا به دلمون هم ارامش و بیخیالی بده

کسایی ک اینجا هستن میشه ب من کمک کنن 

در حد حرف هاتون رو ب شوهرتو ن میگین هرچی از دلتون بگذره میگین یا با سیاست برخورد میکنین؟

کسایی ک اینجا هستن میشه ب من کمک کنن  در حد حرف هاتون رو ب شوهرتو ن میگین هرچی از دلتون بگذره ...

صد در صد باید با سیاست بود البته خیلی به اخلاق شوهرتون هم بستگی داره

ولی در کل سیاست داشته باشی دردسرت کمتره

صد در صد باید با سیاست بود البته خیلی به اخلاق شوهرتون هم بستگی داره ولی در کل سیاست داشته باشی درد ...

هرچی از دلم بگزره میگم 

یعنی بخوام ی چیز بگم وانمیستم زمان مناسب بگم همون لحطه میگم چ شرایط باشه چ نباشه