2777
2789
حسینی پارکینگ اگه پول داری صارو یار احمدی پارکینگ خوبه کامران نوروز زاده تعاون منصفه ولی بگو دقت ک ...

شنیدم میگن سارو کارش خوب نیس...خمسه پارکینگم خوبه

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسینی پارکینگ اگه پول داری صارو یار احمدی پارکینگ خوبه کامران نوروز زاده تعاون منصفه ولی بگو دقت ک ...

سارو یار احمدی من شنیدم میگن کارش وقیمتش خیلی خوبه الان فامیل های دوستم همه رفتن پیشش منم میخوام برم یکم برای راه دور تردید دارم 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

فامیل های دوستم همه رفتن پیشش خیلی راضی هستن من خودمم میخوام برم یکم برای راه دور میترسم اذیت بشم اونجا فامیل دارم شاید برم خونه اونا

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

حسینی هم ۲۲ بهمنه ک

اره خمسه میگن در حد خندانه

خندانم خوبه ولی بیشتر جراحی لثه انجام میده زنش فک کنم کاره دندانو انجام میده

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

حسینی هم ۲۲ بهمنه ک

قیمت هاش خوبه  من دنبال آدم منصف میگردم 

قیمت هاش خوبه  من دنبال آدم منصف میگردم

ن حسینی خیلی گرون میگیره

منصف سارو و کامران نوروز زاده ...من ۴ تا دندونامو نوروز زاده درست کرد راضی بودم الی یکی زیاد تراشید بعد مدتی شکست شایدم چون خیلی پوسیده بود...نمیدونم ولی خیلی تند تند انجام میده

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

حسینی هم ۲۲ بهمنه ک

شما کرمانشاه هستید توروخدا میشه یه تحقیق از یار احمدی کنی ببینی صبح چه ساعتی باید برم بهم نوبت بده من از تهران میخوام بیام. گفت ایمپلنت ۲۵۰۰انجام میده 

شما کرمانشاه هستید توروخدا میشه یه تحقیق از یار احمدی کنی ببینی صبح چه ساعتی باید برم بهم نوبت بده م ...

عزیزم میگن کلینیک سارو اصلا خوب نیس...‌از تهران میخوای پاشی بیای اینجا ک کار بد تحویلت بدن

عزیزم میگن کلینیک سارو اصلا خوب نیس...‌از تهران میخوای پاشی بیای اینجا ک کار بد تحویلت بدن

آخه الان بگم شاید ده نفر بیشتر از کرج اومدن ایمپلنت وعصب کشی وروکش کردن میگن کارش خیلی خوبه 

منم موندم بین نظرات مردم واینکه آشناها رفتن