2777
2789

دوستان در سن ۲۶ سالگی به حدی خسته و فقیر و درمانده شدم 

که نمیدونم چیکار کنم واسه خودمو بچه ۶ سالم

ازتون میخوام برام دعا کنید دعا کنید خدا زندگیمو از این رو به اون رو کنه 

زندگیم تغیر بزرگ مثبت کنه

از فقیری و بی خونگی و بی شغلی و ظلت نجات پیدا کنم

زانو هام شفا پیدا کنه 

خستم خییییییییلی خستم

همه میگن دعا کردن دوستای نی نی سایتی مشکلم حل شده 

منم دعا کنید اسمم مرضیه اس

ممنونم ازتون

حاجت روا بشید الهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه چيزى بگم؟؟؟؟؟

خيلى انرژيت منفيه تا اومدم تو تاپيكت پر از انرژى منفى شدم

خيلى از ماها همين وضعيت رو داريم ولى نگرش و فكر باعث جذب خوبى يا بدى ميشه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
يه چيزى بگم؟؟؟؟؟ خيلى انرژيت منفيه تا اومدم تو تاپيكت پر از انرژى منفى شدم خيلى از ماها همين وضعيت ...

منم زژبد منفی جذب میکنم نمیدونم چرا 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 

خدا به دلت آرامش بده

برای منم دعا کنید 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

وقتى مدام دارى به بدبختى و بيپولى فكر ميكنى يا همش ناخوداگاه ميگى فقيرم و خسته شدم اين دستور رو به كائنات ميفرستى كه بدبختى و فقيرى

و كائنات هم جذب ميكنن

ببين مثبت فكر كن من اصلا دوس ندارم با يه شخص منفى نگر همكلام بشم چون انرژيم گرفته ميشه 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

الانم كه برات دارم مينويسم مدام دارم برات موج مثبت ميفرستم 

كه دارم براى يه شخص خوشبخت  وسالم و سلامت و پولدار و پرانرژى تايپ ميكنم 

من از انرژى منفى فراريم 

نميدونم حرفامو ميفهمى يا نه ولى وجود من تو تاپيكت رو يه نشونه بدون كه كائنات يه شخص رو فرستاده كه تورو به خودت بياره

منم زژبد منفی جذب میکنم نمیدونم چرا 

دارم توضيح ميدم عزيزم تو تاپيك 

با ناخوداگاهت حتى شوخى هم نكن به شوخى هم نگو چه بدبختى گير كردم يا عجب بدشانسم و....

اصلا نبايد منفى فكر كنى يه كش بنداز دور مچت هربار فكر منفى تو ذهت اومد بكشش و ولش كن كه بخوره رو پوستت دردت بياد 

يه مدت اينكارو كن 

من خيلى تلاش كردم تا تونستم مثبت نگر بشم

الان كبوتر روم ب ر ي ن ه ميگم خداروشكر فيلا پرواز نميكنن🤣🤣🤣🤣

بخدا در اين حد