2777
2789

سلام . کسایی ک طلاق گرفتن برام‌بگن که چ جوریه بعد از طلاق؟

من فردا میخوام برم دادخواست طلاق بدم محضر دار گفت باید برم  دفترخونه . اونجا چی بهم میگن باید چیکار کنم مدارک جی میخواد همین فردا میتونم مهرمو بزارم اجرا ؟

سند ازدواج و مدارک ببر محضر ک عقد کردی ی برگه میده مهر می‌ره اجرا میری اداره اسناد اگ چیزی ب نام داشت متوقف میشه 

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون‌محضر گفت ک اینجا نیا برو دفتر اسناد دیگه

بایذ بری اونجا فرم پر کنی فرم اجراییه 

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
چرا

شوهرم بچه دار نمیشه رابطه زناشوییم‌۴ ساله ندارم با این وجود خیانت کرده . الانم ۱۰ روزه ک کلا ول کرده رفته بدون اینکه ی ۵۰ تومنی بزنه ب حسابم. بحثمون شد عصبی شدم گفتم از خونه برو  از اونم از خدا خواسته رفت میگه دیگم تو اون خونه نمیام هرچی زنگ میزنم پیام‌میدم جواب نمیده 

شوهرم بچه دار نمیشه رابطه زناشوییم‌۴ ساله ندارم با این وجود خیانت کرده . الانم ۱۰ روزه ک کلا ول کرده ...

تقریبا شرایطط مثل جاری منه اونم بچه دار نمیشه و لی خیلی زرنگ بود تمام اموال رو با خودش برده و داره طلاق میگیره و مهریه هم میخواد  ولی با این حال همه میگن کارش اشتباه بوده و مثل اینکه خودشم پشیمونه  ولی دیگه روش نمیشه برگرده. چون  اونم تو عصبانیت تصمیم گرفت  و زود اقدام به طلاق و مهریه کرد 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
تقریبا شرایطط مثل جاری منه اونم بچه دار نمیشه و لی خیلی زرنگ بود تمام اموال رو با خودش برده و داره ط ...

خب شاید شوهرش مرد خوبیه. و فقط بچه دار نمیشه خب منم بخاطر بچه نمیخام طلاق بگیرم اما داره اذیتم میکنه ۱۰ روزه ول کرده رفته بار اولشم‌نی تا دعوامون بشه قهر میکنه میره من خیلی تتهایی کشیدم