2777
2789

سلام بچه ها من دوهفتس که صورتم پر جوش شده اونم درحالی که من اصلا صورتم یه دونه جوشم نداشت و صاف بود اولش رو چونم زد یکی دوتا ولی الان کل صورتم پرشده.از داروخونه محلول اریترومایسین گرفتم ولی اصلا تاثیر نداره

دوروز پیشم کرم ژل اکنس3گرفتم ولی فایده نداره

صورتم قرمز شده از جوشام بعضیاش چرکیه ولی بعضیاش نه،درد میکنه و میخاره.گرمی هم نخوردم جز زردچوبه و ادویه ک تو غذا میریزم ولی با این حال عرق کاسنی مرتب میخورم و صورتمو میشورم دیگه نمیدونم چکار کنم روم نمیشه برم بیرون

اگه کسی میدونه راه حلی بهم بگید😞

اول ی چکاپ بده کبدت اینا سالم باشه بعدم تغزیه آن رو درست کن فلفل و فست فود و کاکائو و چیپس و پفک نخور 

من خواهرم چند سال بود جوش میزد هر دارو و شامپو و صابون ک بهش معرفی میکردن استفاده میکرد و فایده نداشت الان چهار جلسه رفته میکرو خیلی بهتر شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اثر میکنه؟چند روز بزنم که اثر کنه 

اره من زدم دو هفته ای خوب شدن البته نوشته بود تا دو هفته الی سه هفته باید روزی دوبار بزنی

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .
نه اصلا زرد میشه بعدش برو حمام لیف بکش پاک‌میشه

باشه عزیزم امتحان میکنم ولی من لیف نمیتونم بکشم اینقد ک این جوشام درد میکنه یه جا خالیم نمونده رو صورتم