2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

1598 بازدید | 23 پست

سلام خانما امروز موعدم بود پریودام ۲۹ روزس.دل درد و ضعف پا وحساس شدن به بو از علائممه اینم عکس بی بی چک که زیر ۱ دقیقه هاله انداخت بنظرتون مارک ویتروتک معتبره؟؟

مبارك عزيزم من سري دو تا بارداري هام هاله مينداخت در حدي ك تو افتاب معلوم ميشد فقط اين ك كاملا مشخص

واسه هاله بخاطر اينكه لقاح دور صورت گرفته براي همين كمرنگ

مامان سه تا كوچولو و يكي تو راهي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این مارک و زیاد استفاده کردم این یعنی منفیه

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
مبارك عزيزم من سري دو تا بارداري هام هاله مينداخت در حدي ك تو افتاب معلوم ميشد فقط اين ك كاملا مشخص ...

ممنونم عزیزم اخه تو چندتا تاپیک خوندم که مثبت کاذب داره.واس همون نگران شدم،داروخونه ام فقط این مارک رو داشت

مبارکه عزیزم به نظر من مثبت میخوای مطمعن شی یه بی بی مارک دیگه ای بگیر دوباره بزن من مارکش عوض کرد ...

این رو با ادرار غروب امتحان کردم فردا صبح هم‌میزنم ببینم چی میشه اگ پررنگ بود میرم ازمایش

عه چرا اخه؟

من اصلا نخواستم انرژی منفی بدما،

فقط چون چند بار برام پیش آمد بهتون گفتم،

انشاالله که مثبتی عزیزم

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀