2777
2789

سلام دوستان کسی میدونه جدیدا یعنی همین ماه اخیر بدون سربازی رفتن وام ازدواج میدن؟؟

فقط لطفا مطمئن جواب بدید ممنونم از همتون😘🙏🏻

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم پایان خدمت نداره ولی بهش وام ازدواج دادن

من تازه خونه فروختم

کلی از مشتریم مدارک و ضامن و این گرفتن دست آخر بهشون گفتن شوهره پایان خدمت نداره بهش تعلق نمیگیره.

کاسه کوزه مونو ریختن بهم.

مال شما لابد قبلا بوده.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
واقعا؟ ما میخاییم وام مسکن بگیریم پس به شوهرم نمیدن؟حتی اگه خونه رو  به اسم من بزنه؟

من مرداد فروختم

به شوهره وام تعلق نگرفت چون کارت پایان خدمت نداشت.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
وام مسکن زنوشوهری خونه مصف نصف سند میزنن تو شهرستا ۱۲۰ تومن نفری و تهران بیشتر میدن.

مسکن ملی اسممون در اومده.اگه بخاییم وامش رو بگیریم باید چیکار کنم؟ 

به اسم شوهرمه

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 
اگه خونه بزنه به نام من چی؟

شما زمانی که تشکیل پرونده میدید وام بنام شما فقط میدن. اونا کاری ندارن شما میخواین خونه بنام کی باشه.