2777
2789
عنوان

کسی تازگیا خونه خریده و سند زده

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 29 پست
بله دقیقا همین مبلغ 🙏 اتفاقا سوال کردم این 12 میلیون بحساب دفترخانه میره یا بانک که گفتن بانک  ...

خداخیرت بده ..

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه کجا خریدین چند چند متری ما یه خونه خریدیم خیلی دست و بالمون خالیه وامی سراغ ندارید

من وام سراغ ندارم ..همسرم از قسط اینا بیزاره

بسلامتی  من هرچی تلاش کردم تهران بخرم نشد  اومدم کرج  انشاالله با دلی خوش استفاده ...

مام طرفای خانی آباد خریدیم...جنوب تهرانه ..

ممنونم 

مام طرفای خانی آباد خریدیم...جنوب تهرانه .. ممنونم 

بله میشناسم 

همینکه خریدتون رو انجام دادید بزرگترین برد رو کردید 

انشاالله در فرصت های بعدی هم متراژ هم امکانات و محله های بالاتر 

مهم استارت زدن برای خرید بود که صورت گرفت 

خدا به شما و همسرتان سلامتی بده 

آقا هستم 
بله میشناسم  همینکه خریدتون رو انجام دادید بزرگترین برد رو کردید  انشاالله در فرصت های ب ...

اره واقعا ..حتما شما سخت پسند بودید ما خونمون متراژش کوچیک و طبقه دوم سندی هست ..ولی برا ما همینم خوبه و خداروشکر 

اره واقعا ..حتما شما سخت پسند بودید ما خونمون متراژش کوچیک و طبقه دوم سندی هست ..ولی برا ما همینم خو ...

هزاران بار مبارک و شکر 

اره من خیلی سخت گرفتم 

هم خواستم محله خودمون نارمک باشم هم نقشه واحد و امکاناتش فول باشه 

آخرشم هم شد هم نشد 😅

اومدم کرج فاز دو اندیشه 

متراژ ۶۵ متری 

طبقه دوم 

کلا 6 واحد 

11 سال ساخت 

کوچه 12 متری 

با پارکینگ 

محیطش آرام و خلوت چیزی که میخواستم ولی یک روز بر میگردم نارمک 

آقا هستم 
هزاران بار مبارک و شکر  اره من خیلی سخت گرفتم  هم خواستم محله خودمون نارمک باشم هم نقشه ...

آهان پس اینطور 

ن ما سقف ارزوهامون کوتاهه براماهم‌ پارکینگ داره و کوچه  ۱۰متری .تکواحدی بدون اسانسور.انشالله ب سلامتی ب همه خواسته هاتون برسید ..

مرسی که وقت گذاشتید