2777
2789
عنوان

همه ی دوستام نامزد یا ازدواج کردن

189 بازدید | 16 پست

منم چیزی ازشون کم ندارم اتفاقاً تعریف از خود نباشه هم قشنگم ، هم سر تر از بقیه دوستام..

منتها همشون تو جاهای مختلفی ک میرفتیم باهم یکی عاشقشون شد و نامزد کردن، اما من...

دلیلشم نمیدونم

خیلی خیلی تنهام واقعا الان اصلا حالم خوب نیست خیلی ناامیدم و شدیدا احساس تنهایی میکنم، بنظرتون چیکار کنم؟

یه کانال پیدا کردم مشخصات افراد رو میزاره اگ کسی خوشش اومد آیدی طرفو میگیره، از ینفر خوشم اومد منتها ادمین کانالش جواب نداد اصلا...خیلی انتظار اونو کشیدم چند روز دیگ خسته شدم، اخه سخت پسندم هستم ولی این اقا شرایطش خیلی خوب بود ظاهراً..

واقعاً چیز دیگه ای ب ذهنم نمیرسه! چجوری از طریق فضای مجازی میشه با افراد مختلف آشنا شد؟ولی نمیشه اونجوریم.. مذهبی میخوام اخه😓

بنظرتون میشه تو جاهای مختلف مثل بسیج و اینا ب مسئولین گفت؟ زشت نیست؟ رومم نمیشه اخه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.