2777
2789

از اول بگم این سومین کاربریمه نگین تازه واردی. 

قضیه از این قرارم عاشق یه رفیق داداش دوستمه...تنها همو فالو داشتیم در حد دیدن استوری ولی زیاد دیدیم همو کافه بیرون اتفاقی زیاد برخورد داشتیم ولی اون حسی بهم نداره منم دو طرفه آنفالوش کردم پیچمم برداشتم الان دلم پشیمونه میگم کاش دست نمیزدم بعد قبول شدنم تو دانشگاه قدمی برمی‌داشت( پشت کنکوریم) بد دلم هواشو میخاد....

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

مطمئن باش اگه بخواد خودش یه نقطه مشترک پیدا میکنه 

تمرکزت رو کنکور باشه عزیزم 🌹😘

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
مطمئن باش اگه بخواد خودش یه نقطه مشترک پیدا میکنه  تمرکزت رو کنکور باشه عزیزم 🌹😘

دوستتم همینو گفت وقتی باهاش درد و دل کردم 🥲اهم بله واقعا میخام به هدفم برسم امسال 

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستتم همینو گفت وقتی باهاش درد و دل کردم 🥲اهم بله واقعا میخام به هدفم برسم امسال 

ان شاء الله موفق باشی گلم 💜💜💜

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️