2777
2789
ببین دانشگاه غیر انتفاعی  و پیام نور بهتره  دانشگاه غیر انتفاعی  زیر نظر دانشگاه های ...

گلم من خودم لیسانسم چند سال پیش دانشگاه دولتی خوندم ولی چون الان نسبت به این رشته شناختی ندارم نمیخوام کنکور بدم 

بیشتر از ده سال از کنکورم گذشته و نمیتونم اصلا درسای دبیرستان را هم کنکور بدم چون سرکار هم میرم و متاهلم وقت خوندن ندارم 

ترجیهم بدون کنکور هست 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
اره حتما پیگیرش میشم

موفق باشی عزیزم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره درست میگی هزینه کتابم هست اینا یادم نبود یعنی پیام نور از علمی کاربردی ارزون تره؟ فکر کنم پیام ...

باید حضوری بری از دانشگاه علمی کاربردی سوال کنی  راجب هزینش بعد مقایسه کن هر دوش رو از نظر نزدیک بودن به خونت و مکانش کلا تصمیم بگیر کجا بری به نظرم اونی کع بیشتر نزدیک خونتونه برو اگه قیمتاش با هم تفاوتی چندانی نداشت

پیام نور ترمی یک میلیون و خورده ای میگیره  غیر انتفاعی  ترمی دو میلیون و خورده  ای&n ...

فکر کنم علمی کاربردی همون غیر انتفاعی میشه 

باید حضوری بری از دانشگاه علمی کاربردی سوال کنی  راجب هزینش بعد مقایسه کن هر دوش رو از نظر نزدی ...

شهرستان هستم و هر دو نزدیک هستن .فاصله چندانی نیست .مدرک پیام نور معتبر تره یا غیر انتفاعی ؟

اصلا نمیدونم  درس بخونم یا نه 

بیشتر از اینکه پیام نور باشه زا غیر انتفاعی درگیر ابن هستم که مدرک بگیرم به دردم میخو ه یا نه 

میترسم تو ابن بی پولی هزینه کنم و به درد نخوره 

شهرستان هستم و هر دو نزدیک هستن .فاصله چندانی نیست .مدرک پیام نور معتبر تره یا غیر انتفاعی ؟ اصلا ن ...

وقعا نمیدونم بگم کدومش بهتره ولی اینو میدونم که یکی از استادای دانشگامون میگفت من هم تو غیر انتفاعی  درس میدم هم پیام نور هم ازاد در نتیجه اگه استادا مثل هم باشن تفاوتی ندارن  . ولی پیام نور  اگه واقعا بخوای بخونی میگن خیلی با سواد ترن چون استادا همش کتاب معرفی میکنن و خوب هزینشم بهتره

مطمین هستین ؟شما دانشگاه علمی کاربردی خودتون خوندن؟

اره عزیز

اینم بگم بستگی به رشته داره ولی توی همین رنجه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.