من در حال حاضر لیسانس دارم و شاغلم ولی رشتم با کارم مرتبط نیست
به نظرتون برم بدون کنکور رشته ای که دارم کار میکنم را بخونم تا آکادمی یاد بگیرم
متاهلم ولی بچه ندارم
هزینه دانشگاه علمی کاربردی چقدره؟
لطفا هر کس هر چی میدونه بگه .ممنونم
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه کارما که سفت چسبیدم ولی تجربی یه چیزایی بلدم میخوام علمشا یاد بگیرم
تجربه ندارین از دانشگاه علمی کاربردی؟
آکادمیک یاد گرفتنش بهت کمکی میکنه یا صرفا میخوای مدرکشو داشته باشی؟ دوره هایی هم هست که کمکت کنه، ...
نظر شوهرم همینه ولی من میگم هر جا بخوام برم ازم مدرک میخوان مگر بدون پارتی برم
شوهرم میگه نه مدرک مخم نیست و کار بلد باشی حله
واقعا نمیدونم
دوست دارم پیش فت کنم توی کارم و همه جا قبولم کنن
چون اینجا همه اکثرا خانه داریم نمیتونیم کمکت کنیم اما اگه در رابطه با خواهر شوهر و مادر شوهر مشکلی ...
وای واقعا همینه اگه میگفتم امشبکتک خوردم همه بودت ولی الان که واقعا مشکل دارم هیچ کس نیست .به ور عضو شدم تازه
ارشدشو احتمالا باشه البته نمیدونم بدون کنکور هست یا نه
حسابداری
میخوام یه جا برای کار میزم لااقل با مدرک برم جلو
و اینکه از نظر هزینه فکر کنم کاردانی ارزون تره
کارش چطوریه من مدرکشو دارم ولی تاحالا حسابداری نکردم هرجا خواستم برم گفتن سابق کار
زیاد دیدم مدرک دارن ولی کار ندارن .خب من یه سال سابقه کار دارم اللن هم سرکار هستم ولی دوست دارم ار بهتر پیدا کنم ارتقا درجه پیدا کنم
به نظرت بدون مدرک و فقط با سابقه ممکنه ؟