2777
2789
عنوان

خانومای تحصیل کرده و شاغل بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 26 پست
زیاد دیدم مدرک دارن ولی کار ندارن .خب من یه سال سابقه کار دارم اللن هم سرکار هستم ولی دوست دارم ‌ار ...

آره بیشتر جاها فقط سابقه کار مهمه براشون من چندساله لیسانسشو دارم ولی نتونستم کار پیداکنم خودمم فکرمیکنم اگه برم سرکار نمیتونم حسابداری انجام بدم

مگه الان شاغل نیستی؟ منظورت جای دیگه ست که بری؟ سابقه کافی که داری، دوره های مرتبط هم بگذرونی باز ...

اره بدون کنکور علمی کاربردی هست .

راستش ‌کار الانم با پارتی و ز نگی خودم و اعتماد به نفسم پیدا کردم ولی بدون مدرک فکر نکنم شرکت دیگه بتونم برم 

نمیدونم سابقه به تنهایی ‌کافی هست یا نه 

شاغلم ولی حقوقمان خیلی  یر به دیر نیده و بخوان برم شرکت دیگه خب احتمالا مدرک هم میخوان 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین ۲ الی۲/۵ عزیزم 

شما خودت خوندی دانشگاه علمی کاربردی؟

کاردانی ۴ ترمه درسته؟یعنی ده میلیون بشه نهایت؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
آره بیشتر جاها فقط سابقه کار مهمه براشون من چندساله لیسانسشو دارم ولی نتونستم کار پیداکنم خودمم فکرم ...

اره خب نمیدونم منم ولی من چند جا دیدم نیرو میخواست میگفت مثلا مدرک فلان رشته بیان بعد بین شون انتخاب می‌کرد 

وگرنه میدونم تو دانشگاه اونجوری به آدم درس یاد نمیدن و تئوری هست بیشتر تا عملی 

ولی خب وقتی بخوام برم جاییاول مدرک بلید ببرم تا بعد سابقه و توانایی را ببینن

[QUOTE=264207962]پیامنورم میتونی بخونی قبولیش راحته شهریش واسه کارشناسی خیلی نیس ولی واسه ارشد بیشتره ولی عوضش ارشد 

ارشد فکر کنم کنکور بخواد 

کاردانی میخوام هم راحت تره ام هزینه کمتره هم دو ساله

سابقه مهمتر از مدرکه. ولی مدرک هم دهنشونو می‌بنده😁

دقیقا واسه دهن بستن خوبه 

الان اینجا سرکار اومدم اول نگفتم مدرک ندارم و شرکت هم نبود بلدا که کار را بلد شدم گفتم اگه میشه من بیام شرکتتون کار کنم 

قبولم کردن چون کارم خوب بود 

ولی فکر میکنم هر شرکتی بخوام برم اول مدرک میخوان و دوم بین کسایی که مدرک را دارن سابقه و تجربه و توانایی

شما چطوری یاد گرفتید‌و شروع به کار کردن کردید بنظرتون منم میتونم شروع کنم

اول از همه اعتماد به نفس 

من ریاضیاتم خوب بود و خودما باور داشتم 

بعدم سطح توقعم بالا نبود 

اول رفتم یه جا پاره وقت کار کردم مغازه بود و حسابداری معمولی در حد نرم افزار پارسیان و محک

اونام بلد نبودم یه دو هفته یادم دادن 

من هیچی بلد نبودم نه چک نوشتن نه دفتر نویسی هیچی 

بعد کلا نمیگفتم بلد نیستم 

سرچ میکردم و تو گوگل میزدن از یا دوستامم کمک گرفتم 

شاید لطف خدا هم بود 

بعدم گفتم اگه بشه بیام شرکتتون کار کنم و نرم افزار تولیدی بلد شدم 

لطف خدا و صاحب کارم و اعتماد به نفسم بود 

اره دارم میخونم  میگن ۴ ترم اما جوری برنامه میریزن ک تو ۵ ترمه تموم کنی

چه رشته ای میخونی هزینه اش چقدره ؟