2777
2789
عنوان

چشم خوردم بگین چیکار کنم😔😔

326 بازدید | 13 پست

انقدر خوشگل و تپل و سفید شده بودم که چشم ازم برنمیداشتن آه میکشیدن حسودی میکردن....چیکار کنم 

دارم آب میشم لاغر میشم مریض شدم 

دل‌من‌ماهی‌دریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفه‌اشرو درک کنید و عاشقشید...

ایشالا دیگ چش نقولی 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا دیگ چش نقولی 

قوردم دیگه حتی نمیتونم غذاهم بقولم 😐تقصیر خودمه به خودم میرسم و جنگولک بازی درمیارم چش همه رومه 😑😑

دل‌من‌ماهی‌دریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفه‌اشرو درک کنید و عاشقشید...
نظرت چیه به جا این حرفها بری دکتر؟

😑میدونما دکترم باید بری ولی خب میگم دلیلش اینه

این همه آدم زیبا و موفق و شاد و سالم داریم چرا اونا چشم نمیخورن ؟!

خب منم نشون نمیدم به کسی ولی هروقت به خودم رسیدم رفتم تو جمع حالم بد شد جار نمیشه بزنی که چش خوردی😐

صدقه بده،چهارقل ،ایت الکرسی،ون یکاد بخون مرتب،ذکر لاحول ولا قوة الا بلا العلی العظیم بگو ،

❤️❤️مرسی