2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

192 بازدید | 37 پست

همونطور که بعضیاتون میدونید ما ۹ ساله ازدواج کردیم و بچه دارنشدیم.چندوقت پیش به یکی از خواهرام گفته بودم که شاید از پرورشگاه بچه بیاریم.اونم گفت چه کار خوبی و....امروز متوجه شدم پیش خاهردیگم گفته که چه کاریه میخان بیارن.معلوم نیس(ببخشید واقعا)که بچه ح زاده س یا.....خییییلی دلم گرفت.خییییلی.خدایا من چیکار کنم؟؟؟؟یعنی تا عمر دارم تو حسرت بچه بمونم؟؟؟😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اشکال داره چکار به حرف مردم داری همیشه که نباید بچه آورد بعضی وقتا هم خوبه که یه بچه رو به دنیا برگردونیم با به سرپرستی گرفتنش 

بعدشم حرامزاده باشه خب مگه کودک چه گناهی کرده 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
بعضیا دشمن خونی آدمند  بهش اهمیت نده کاری رو بکن ک میدونی ب صلاحته اتفاقا خیلی هم ثواب داره

آره واقعا.اصلا اگه دقت کنی اکثر دشمنا خودی هستن.غریبه که نمیدونه دردت چیه.زخمت کجاس که نمک بپاشه