2777
2789

بگیر خب 

😐

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتا یا سه تا میگیرم ۵۰۰ در میاد 🙃 

پیشنهادم اینه در حد همون ۲_۳ تا خلاصه کنی 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ن بابا چ پشیمونی

اول اینکه ی تومن الن پول چیزی نیس 

پوما بگیر اگه چشت گرفته ی مدت هم راحتی 

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

هیچوقت از یه چیزی مثل شال، جوراب، لباس زیر تعداد بالا نخر چون بعدا میری مدلهای جدید میبینی اونهارو دلت میخاد یکی نهایتا دوتا بخر

مثلا من دوسال پیش هفت هشت تا جوراب خریدم هرچی دونه دونه استفاده میکنم تموم نمیشه

نزدیک بیست تا لباس زیر نو دارم که استفاده نشده 

همش دلم میخاد زودتر استفاده کنم کهنه بشن بندازم دور چون چیزهای جدیدو میبینم دلم اونهارو میخاد میگم کاش نخریده بودم

دو سه تا مغازه شال و روسری هست کارای خاص و گرون میارن شاید دو تا بگیری بشه ۱ میلیون ولی خوبیش اینه سر کسی نمیبینه یهو ۶ تا هم نمیگیری.

یکیش نگین ظفره یکیش هروی هدیش ماله یکیشم تو جردنه سرخه بازار

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

اینا که پایینش تور داره مد ۲ سال پیشه اگه از اینا میخوای بگیری دلتو میزنه ۶ تا نگیر یه دونه بگیر اگر خیلی دوست داری.