2777
2789

تورو خدا استرس دارم میترسم سخته یا قابل تحمله

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

من دکتر نوشت ولی دستگاهشون خراب شد نرقتم  منم خیلی میترسیدم استرس داشتم درکت میکنم

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم برای دقیق دیدن قلبه

اره میدونم .من چهار سال پیش بیمارستان رضوی توی مشهد گفت اونحا ۸۰۰تا۱تومن منم نرفتم گفتم چه واجب

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
اره سوراخی قلب می خوان اندازه دقیقشو بدونن دعا کنید مشکلی نباشه

عزیزم منم قلبم سوراخ داره.بد به دلت.راه نده دکترم گفت اصلا واجب س نیس فقط مثلا پیر شدی بفهمم کجای قلبت سوراخ و......چیز واجبی نیس 

عزیزم منم قلبم سوراخ داره.بد به دلت.راه نده دکترم گفت اصلا واجب س نیس فقط مثلا پیر شدی بفهمم کجای قل ...

انشالله که مشکلی نیست اخه من جدیدا دست چپم بی حس شده بود الان خوبه بخاطر اون گفتن باید بری اکو مری

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
انشالله که مشکلی نیست اخه من جدیدا دست چپم بی حس شده بود الان خوبه بخاطر اون گفتن باید بری اکو مری

اکو من رفتم که مثل سونوگرافی.نه عزیزم نترس اگه سوراخ باشه مادرزادی باید باشه منم قلبم خیلی درد می‌کنه ولی گفت ربطی به این نداره تپش قلبم خیلی بالا هست

خدا همه بیماران را شفا بده و هیچکس را بابیماری مجازات نکنه انشالله سلامتی یه چیز دیگه است قدرش را بدانید

دوستانی که می خوان اکو مری بدن برای اونها مینویسم من رفتم اصلا و ابدا جای ترس نداره بیخودی استرس کشیدم و هیچی نفهمیدم بی حس کردن گلو رو ارام بخش هم زدن هیچی نفهمیدم

دوستانی که می خوان اکو مری بدن برای اونها مینویسم من رفتم اصلا و ابدا جای ترس نداره بیخودی استرس کشی ...

چه خوب خدا رو شکررر

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)