2777
2789
عنوان

معلمون....

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیفهمه اصلا 

مهم نیس ک نمیفهمه تو بشین و دقیقا ام بگو پریودم و نمیرم ! اگر مدیر اومد بگید پول جلساتی ک نیستیمو پس بدید . چطور پریود ما کثیفه ولی پول زحمت نکشیده اون تمیزه 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
مهم نیس ک نمیفهمه تو بشین و دقیقا ام بگو پریودم و نمیرم ! اگر مدیر اومد بگید پول جلساتی ک نیستیمو پس ...

جالب اینه خودش پریود بودنی میاد  میگه پریودم کمرم درد میکنه اعصاب ندارم اذیت نکنید😐 

نمیدونم میگه بدم میاد ادم کثیفه این دوره  خدا لعنتش کنه حالم ازش بهم میخوره

حتما وسواس داره .مدیر رو ولش کنید به بزرگتر از مدیر اعتراض کنید یعنی چی آدم سر کلاس نشینه مگه درس یاد میگیره .بابا ماماناتونو بریزید سر مدیر.

بگو نمی‌رم .بعدشم ازش شکایت کن حرف زیادی زد 

من که زیر بار زور نمیرم 

حالم خوب نبود گفت پریودی گفتم اره اصلن پریودم نبودم 

گفت برو بیرون گفتم نمیخوام ۵ نمره کم کرد😐

حتما وسواس داره .مدیر رو ولش کنید به بزرگتر از مدیر اعتراض کنید یعنی چی آدم سر کلاس نشینه مگه درس یا ...

غلط کرده ۲ تا دختر دو قلو دارم با بچه هاشم همینطوره؟

اره قراره جمع شن مامانامون