2777
2789
عنوان

وهابیا چطور ادمایی هستند مگه؟؟؟؟؟

1481 بازدید | 11 پست

یکی از اشناهامون برای یکی دردسر درست کرده و حالا من بهش پیام دادم که بیاد به نفعش توی دادگاه شهادت بده و فامیلی ایشون عبدالوهابی هست و گفت من وهابی مذهب هستم و در ایران برامون زندانی میبرن و اعدام

مگه چه آدمایی هستند؟!!!

مثل داعشن؟!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه یجورایی مرتد محسوب میشن چون مذهبشون ساخته دست انگلیسه مثل بهایی که ساخته دست اسرائیل 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

نه کاملا معمولین البته تو همه ادیان و‌مذاهب ادم بدذات هست هممون هم دیدیم من یدونه وهابی میشناختم قبلا خودشو خانوادش انسانیتو‌ تموم‌کرده بودن در حق همه اینقدر خوب بودن و‌بالاخره از ایران رفتن 

مرا هزار امیدست و هر هزار تویی.🍁☔️😊

داعشی ها هم وهابی ان.

پادشاه عربستان و دار و دسته شون وهابی ان.

افکار پلید و خطرناکی دارن. نه تنها با شیعه، که با اهل سنت هم خوب نیستن و فقط خودشون رو مسلمون میدونن درصورتی که اصلا مسلمون نیستن. اسلام دین رافت و مهربونیه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

دانشجو بودم  هم اتاقیم خواهرش تو همون شهر مدرسه نمونه دولتی درس می خوند 

یه شب زنگ زدن  که بیا دنبال خواهرت ببر خوابگاه خودت و ...

وقتی اومد تعریف کرد  تو خوابگاه شبانه روزیشون دختری بوده که وهابی شده بود و چنان از شیعه متنفر بود که  موتور خونه خوابگاه رو آتیش زده بود تا  با کشتن شیعه ها ب سعادت برسه 

الهم عجل الولیک الفرج