2777
2789

انقدر تو این چند ماه موهام ریخته، شده عین کله عروسک به چند نقطه مو وصله بقیه جاها خالیه😑

حوصله رسیدن بهش رو ندارم

میتونم مثلا بذارم چند ماه دیگه برم سراغ راه درمان؟

میترسم یه وقت دیر بشه دیگه موهام عین قبل نشه

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

برو دکتر 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
برو دکتر 

رفتم چند تا قرص داد 

اینترنت خوندم عوارضش از ریزش مو بدتر بود نخوردم

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس برو پیش طب سنتی درست حسابی تو شهرتون اگر هست 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
پس برو پیش طب سنتی درست حسابی تو شهرتون اگر هست 

مرسی

مرسی

خواهش می کنم ولی با این توصیفاتی کردی ول نکن 

خواهش می کنم ولی با این توصیفاتی کردی ول نکن 

آره از یکی پرسیدم گفت الان ول کنی در آینده دیگه نمیتونی کاری کنی

بدیش اینه ماسک مو هم خودم درست میکردم بدتر موهام میریخت  

دیگه میرم طب سنتی

@نی_نی_یار_3 سلام نی نی یار من چرا نمیتونم پیامامو ببینم؟ تاپیکای ذخیره شده، دوستام کلا هیچیم جز اعلان ها برام بالا نمیاد