2777
2789
عنوان

بچه هام خوابن چقدر آرامش خوبههههه

338 بازدید | 16 پست

نشستم دارم قهوه میخورم و برای خودم ریلکس میکنم همسرمم بخاطر کارش رفته شهرستان.  چقدر این سکوووت قشنگه 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 

از این موقعیتا کم پیش میاد نهایت استفاده رو ببر😂 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم منم شبا ک پسرام بعد کلی سرصدا بازی میخوابن لذت میبرم ی ارامش جالبیه

و همین اول صب قبل طلوع افتاب بیدارن چشاشون ک تو گرگ میش صب برق میزنه دنیارو بهم میده ی حس هیجان انگیز تکرار شدنیه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

[QUOTE=264153641]چند ساله شون هست [/QUOدخترم یازده 

پسرم هفت ماهشه 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
چقد زود بیدار میشن😁

اوهوم کلا خانوادگی زود بیدار میشیم بجاش شبا زود میخوابن😁

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من چرا لذت نمیبرم🥲انقدر مظلوم میشه تو خواب دلم میسوزه🥲😅😅

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
از این موقعیتا کم پیش میاد نهایت استفاده رو ببر😂 

اره واقعا.    یعنی تا آخر شب درگیرم با این وروجکا 

خیییلی خوبه اینجوری

اره غروب ک میشه دیگ انرژیم ته میکشه اینکه زود میخوابن خیلی برام خوبه

من چرا لذت نمیبرم🥲انقدر مظلوم میشه تو خواب دلم میسوزه🥲😅😅

اوووخی ناااازی عریززززم خدا حفظش کنه 

اوووخی ناااازی عریززززم خدا حفظش کنه 

همچنین عزیزای شمارو🥰

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰