2777
2789
عنوان

خواب دیدم کلی سوسک روی بدنمه🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 32 پست
اصن خیلی عجیب بود یه سگ لاغرر قهوه ای هرجا میرفتم اونم بو میکشید میومد عاشقم شده بود منم از دسش قایم ...

شاید جن عاشق بوده میگن شکل سگ و مار و خرس و اینا درمیان

کاربری دست دو نفر 🙌
من یه بار خواب دیدم مامانم زندان بود خودمو محمد رضا گلزار رفتیم بانک زدیم دیه مامانم بدیم از بانک. ا ...

😂😂😂😂😂جرررر

خسته تر از خسته تر از خسته ام قفل ترین مغز جهان در من است...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار خواب دیدم مامانم زندان بود خودمو محمد رضا گلزار رفتیم بانک زدیم دیه مامانم بدیم از بانک. ا ...

پول شدن آخرتون غیرقابل پیش بینی بود😂🙂

کاربری دست دو نفر 🙌
منم دیشب خواب پسته سبز میدیدم 😂 خیلیم خوشمزه بودن من که اصلا شکمو نیستم به زور غذا میخورم تو خوابم ...

😂😂🤣سرچ بزن ببین چیزی هست یا نه

کاربری دست دو نفر 🙌

پاااارهههه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
وای نگو ادم یجوری میشه تو دلش خالی میشه بزار زندگیمونو بکنیم😂😂🥲

نه بابا نیس 

چون اگه بود ولت نمیکرد 

نصفشم آدم بود 

رابطه هم میخواست ازت تازه🤣🤣🤣 

کاربری دست دو نفر 🙌
پاااارهههه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

جالبه اکثر خوابام واقعیت میشه مثلا من دو هفته قبل از اعلام نتایج کنکور رتبمو دقیق تو خواب دیدم و به دوستام و مامانم گفتم خندیدن شب اعلام نتایج همه تعجب کرده بودن یا دوستم بیشتر از 50 تا خاستگار رد کرده بود ولی من چند بار خوابشو با یکی دیدم میگفتم ماشینش مدلش اینه رنگش اینه ویژگی ظاهریش اینه بعد از 4 ماه دقیقا همون که تو خوابم دیده بودم اومد خاستگاری و قبول کرد 

زدم ده تا تعبیر مختلف آورده 😂

اره تعبیر خواب سخته من یه بار خواب دیدم دندونم افتاده بعد میدونستم میشه مرگ یکی تعبیرش خلاصه بگم هرچی تعبیر خواب خوندم نتونستم متوجه بشم کی میخواد بمیره کلی صدقه دادیمو قربونی کردیم و راز و نیاز و دعا و اینا آخرش یکی از فامیلای دورمون یه هفته نشد مرد یهویی!

کل یه هفته رو استرس داشتم وقتی بنده خدا فوت کرد تازه من آرامش پیدا کردم چون فهمیدم دیگه خوابم تعبیر شده    

کاربری دست دو نفر 🙌
جالبه اکثر خوابام واقعیت میشه مثلا من دو هفته قبل از اعلام نتایج کنکور رتبمو دقیق تو خواب دیدم و به ...

منم هر دختری از نزدیکا شوهر میکنه خوابشو میبینم منتها خودمو هیچ خبری نیست 😢🤣

کاربری دست دو نفر 🙌