2789

لطفا برای منم دعا کنید شرایط ازدواج منو عشقم جور شه .و بهم برسیم و عمری کنار هم خوشبخت باشیم ❤️

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشاا... عزیزم.

بره منم دعا کن عقب انداختم بی بی زدم مثبت ولی من تو اقدام نبودم و امادگیشم ندارم یا نباشه یا اگه هست  من بپذیرم شرایط و...

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
خدا خیرت بده  دعا کن معجزه بشه باردار بشم (سمیه)

سلام عزیزم .حتما❤️به مامانم گفتم براتون دعا کنه و گفت اگه باردار شدین ساله دیگه شله زرد درست کنید و پخش کنید 

مامانم برا دو نفر این نذرو گفت باردار شد به لطف خدا .

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
انشالله به عشقت برسی

انشاءالله زندگی شاد و راحت  و پر از ارامش و خوشبختی داشته باشید و همه چیز به بهترین شکل  باب دلتون باشه ❤️

آخ آره منم دقیقا مشکل تو رو دارم😓

انشاءالله همه چیز به بهترین شکل درست شه و کنار هم باشید❤️❤️