دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 عنوان اونایی که ژل لب زده ان یه لحظه بیایین 210 بازدید | 15 پست بچه ها خیلی دوس دارم ژل بزنم ولی دلم نمیخواد کسی بفهه شما کی زدید بقیه متوجه شده ان که ژل تزریق کردین هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔 1401/09/25 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساناز2222 عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 4012 فقط تزدیکانت و اونایی که تو یه خونه زندگی میکنین متوجه مین البته با یک سیسی چون لب فقط فرم میگیره نه حجمبعد از یه ماه کاملا جا میفته خیلی خوبه حتما بزن بنظرم اشکالی نداره کسیم بدونه بدن خودته دوس داشتی ژل بزنی
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 1cc zadam kasi nafhmid چی هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 فقط تزدیکانت و اونایی که تو یه خونه زندگی میکنین متوجه مین البته با یک سیسی چون لب فقط فرم می ... چرا کبود میشه ؟؟؟؟ هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 کبود میشه و هفته اول زیادی ورم داره خب اون هفته میخوام برم خونه ای پدرم هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
nargesss313 عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 995 چرا کبود میشه ؟؟؟؟ عزیزم نوشتی دختر کرد میتونی این شعر را ترجمه کنی ...ئیستا دلی زور دلدارئه وینی راستی لی ونهئیستا قاچی زور ریبواردوژمنی جاده ی روشنه
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 عزیزم نوشتی دختر کرد میتونی این شعر را ترجمه کنی ... ئیستا دلی زور دلدار ئه وینی راستی لی ونه ئیس ... اره کوردم عشقم ...الان قلب خیلی عاشق ها دوست داشتن های راستی رو گم کرده الان پای غریبه رشمن جاده ای روشنه هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
nargesss313 عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 995 اره کوردم عشقم ...الان قلب خیلی عاشق ها دوست داشتن های راستی رو گم کرده الا ... ققربونت عزیزم ممنونم...😍❤من کردی کرمانشاه و ایلام رو اوکی ام این گویش خیلی سخته
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 عزیزم نوشتی دختر کرد میتونی این شعر را ترجمه کنی ... ئیستا دلی زور دلدار ئه وینی راستی لی ونه ئیس ... حالا اینو کی برات فرستاده 😁😁😁 هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 ققربونت عزیزم ممنونم...😍❤من کردی کرمانشاه و ایلام رو اوکی ام این گویش خیلی سخته اره اخه من کورد کوردستانم هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
nargesss313 عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 995 حالا اینو کی برات فرستاده 😁😁😁 اینو یه نفر برام فرستاد گفت ترجمه اش کن 😃منم هر چی خوندم فقط یک کلمه فهمیدم ریبوار احساس کردم همون ریوار خودمونه یعنی مسافر رهگذر ...دیگه تاپیک تو رو دیدم....☺
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 اینو یه نفر برام فرستاد گفت ترجمه اش کن 😃منم هر چی خوندم فقط یک کلمه فهمیدم ریبوار احساس کردم همون ... اره درست گفتی فکر کردم دوست پسرت کرده 😁😁😁😊 هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔