2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از پریود خیلی خیلی ترشح داشتم هیچ وقت اینجوری نبودم یه بی بی چک گذاشتم شب منفی بود،صبح مثبت شده ...

خیلی مبارکه آزمایش خونتون چند شد؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
والا سه شنبه آزمایش دادم۱۱۸بود چهارشنبه رفتم یه آزمایشگاه دیگه ۱۵۸ بود

مبارکه عزیزم اشاللا به سلامتی صحیح و سالم بغل بگیری  

منم پریودی ام دقیقا ۱ آذر بود الان منتظرم ۱ دی بشه بعد بی بی چک بزنم

همش احساس میکنم سمت چپ زیر دلم یه چیزی مثل پروانه بال بال میزنه و یکم هم توپول شده 

اگه مثبت بشه منم میام خبر میدم

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین
والا سه شنبه آزمایش دادم۱۱۸بود چهارشنبه رفتم یه آزمایشگاه دیگه ۱۵۸ بود

خییلی خیلی مبارکه انشالله بسلامتی بگذرونی ۹ ماه رو 

دعا کن منم دخترمو سالم بغلش کنم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

@_satin_  

بیا گلی سوالی داری بپرس از استاتر..ایشونم ده روز مونده بود از پریودیش ازمایشش مثبت شده

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.