2777
2789
عنوان

تشنج نوزادی

3252 بازدید | 54 پست

بچه ها کسی بوده بچش تو نوزادی یا شیرخاری تشنج بدون تب داشته باشه .من بچم از چهارماهگیش شروع شده و هنوزم کنترل نشده درست و حسابی.توروخدا بیاید حرف بزنیم

سلام مال من ازدوماهگی شروع شدبردم بهترین دکترفیلمشم گرفتم نشون دادم گفت تشنج نیست دوماه داروخوردخوب شدخداروشکر

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مال من ازدوماهگی شروع شدبردم بهترین دکترفیلمشم گرفتم نشون دادم گفت تشنج نیست دوماه داروخوردخوب ...

خداروشکر عزیزم که مشکلی نبوده.واس پسر منم دعا کن زودتر خوب شه

خداروشکر عزیزم که مشکلی نبوده.واس پسر منم دعا کن زودتر خوب شه

عزیزم من به همه دکترای شهرنشون دادم گفتن تشنجه فقط اون دکترگفت نیست وبهش اون داروی تشنج که معروفه روداداسمش الان یادم نیست

وقتی برش میدارین علامش تموم میشه

نه عزیزم الان ۶ ماهه درگیریم.دلیلشم پیدا نمیشه میگن بیدلیله همچیشم سالمه.ولی من شکم به واکسن چهارماهگیش میره چون وقتی زدیم نمیدونستیم بدنش عفونت داره و ددروز بعدش تشنج کرد.بردیم بیمارستان و گفتن بدنش عفونت داشته.تز اونجا بدبختیمون شروع شو

نه عزیزم الان ۶ ماهه درگیریم.دلیلشم پیدا نمیشه میگن بیدلیله همچیشم سالمه.ولی من شکم به واکسن چهارماه ...

یعنی وقتی بغلش میکنین هنوزم اون علاموداره

عزیزم من به همه دکترای شهرنشون دادم گفتن تشنجه فقط اون دکترگفت نیست وبهش اون داروی تشنج که معروفه رو ...

واس پسر من کاملا مشخصه تشنجه از دهنش کف میاد.فکر کنم فنک باربیتال دادید شما.حیف بچه ی من به این دارو حساسیت داره وگرنه اون خوب کنترل میکرد

واس پسر من کاملا مشخصه تشنجه از دهنش کف میاد.فکر کنم فنک باربیتال دادید شما.حیف بچه ی من به این دارو ...

اره فنوباربیتال بوددوماه دادم خوب شدوای کاش حساسیت نداشت اون خیلی خوب کنترل میکنه

اره عزیزم.میدونی چن بار بستریش کردم.پدرم دراومده اینقد بیمارستان موندم🥲

وای خیلی بده خداکمکت کنه واقعامن سه روزلب به غذانزدم بدترین روزای عمرم بودمنم پسرم دوماهگیش تب داشت دوروزبیمارستان بستری شدبعداوردیم خونه یه روزبعدش اونطوری شد