2777
2789
عنوان

تشنج نوزادی

| مشاهده متن کامل بحث + 3252 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی بده خداکمکت کنه واقعامن سه روزلب به غذانزدم بدترین روزای عمرم بودمنم پسرم دوماهگیش تب داشت ...

بخدا زندگی‌هر روزم داره با استرس و ترس میگذره کسایی که مشکل من و داشتن میگن اکثرا تو یسال ونیمگی به بعد خوب میشن و کنترل میشه.همشون میگن مام تا یسالگی خیلی درگیر بودیم.و الان بچه هاشون خوب شدن و هیچیشون نیس.ولی خب میدونی که دکترا هیچی نمیگن .فقط میگم خدایا کی میگذره این روزا

از سه ماهگی پسرم هرچندروز یکبار یه حالتی بهش دست میده که بیخواب میشه و به سختی میخوابه‌علائمی نداره اما مثل همیشه نیست هوشیاری کامل داره با نگاهش دنبال میکنه قشنگ گوش میکنه به صدا واکنش نشون میده اما مثل همیشه نیست خودم که همیشه باهاشم میفهمم فقط .به چندین دکتر فوق تخصص اعصاب کودکان نشون دادم میگن این تشنج نیست اما من نمیدونم این چی هست که هرچندروز یکبار  تکرار میشه و تا نخوابه به حالت عادی برنمیگرده .دقیقا انگار الگو داره مثلا هر سه روز یکبار 

[QUOTE=264146181]الان تشنج روی حرکاتش تاثیر گذاشته؟[/QUO

خداروشکر تکاملش خوبه.مشکلی نداره.ولی خب هی یهماه کنترلرمیشه تشنجش خوبه بعد باز تشنج میکنه ضعیف میشه.تازه دیروز فهمیدم کم خونی و کمبود ویتامین دی هم داره.مریضم شده.دارم دق میکنم

عزیزم شما چه حالتی بود که دکتر گفت تشنج نیست 

مال منم چشاش بالامیرفت وسفت میشدوشدیدگریه میکردولی فقط چندثانیه بودووقتی بغلش میکردیم دیگه اونطوری نمیشد

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
[QUOTE=264146181]الان تشنج روی حرکاتش تاثیر گذاشته؟[/QUO خداروشکر تکاملش خوبه.مشکلی نداره.ولی خب هی ...

خوب میشه عزیزم منم خیلی مطلب راجع به تشنج خوندم مطمین باش خوب میشه نگران نباش. حالا پسر من تاخیر حرکتی داره الان ۹ماهشه .همه آزمایشات و سی تی مغز و اینا سالم بودن. تو نوارمغزش یکم پرش امواج بود که دکتر چندتا سوال پرسید که خوابش چطوره گفتم گاهی تو خواب میترسه و بعد بغل میکنم آروم میشه شربت لوبل نوشت که ضدتشنج هست اما اصلا نمیدونم پسرم تشنج داشته یا نه.

[QUOTE=264146181]الان تشنج روی حرکاتش تاثیر گذاشته؟[/QUO خداروشکر تکاملش خوبه.مشکلی نداره.ولی خب هی ...

بخدا منم دارم دق میکنم اما بخاطر اینکه بچم تکاملش مشکل داره کاردرمانی میبرم فعلا