بچه ها کسی بوده بچش تو نوزادی یا شیرخاری تشنج بدون تب داشته باشه .من بچم از چهارماهگیش شروع شده و هنوزم کنترل نشده درست و حسابی.توروخدا بیاید حرف بزنیم
وای خیلی بده خداکمکت کنه واقعامن سه روزلب به غذانزدم بدترین روزای عمرم بودمنم پسرم دوماهگیش تب داشت ...
بخدا زندگیهر روزم داره با استرس و ترس میگذره کسایی که مشکل من و داشتن میگن اکثرا تو یسال ونیمگی به بعد خوب میشن و کنترل میشه.همشون میگن مام تا یسالگی خیلی درگیر بودیم.و الان بچه هاشون خوب شدن و هیچیشون نیس.ولی خب میدونی که دکترا هیچی نمیگن .فقط میگم خدایا کی میگذره این روزا
از سه ماهگی پسرم هرچندروز یکبار یه حالتی بهش دست میده که بیخواب میشه و به سختی میخوابهعلائمی نداره اما مثل همیشه نیست هوشیاری کامل داره با نگاهش دنبال میکنه قشنگ گوش میکنه به صدا واکنش نشون میده اما مثل همیشه نیست خودم که همیشه باهاشم میفهمم فقط .به چندین دکتر فوق تخصص اعصاب کودکان نشون دادم میگن این تشنج نیست اما من نمیدونم این چی هست که هرچندروز یکبار تکرار میشه و تا نخوابه به حالت عادی برنمیگرده .دقیقا انگار الگو داره مثلا هر سه روز یکبار
[QUOTE=264146181]الان تشنج روی حرکاتش تاثیر گذاشته؟[/QUO
خداروشکر تکاملش خوبه.مشکلی نداره.ولی خب هی یهماه کنترلرمیشه تشنجش خوبه بعد باز تشنج میکنه ضعیف میشه.تازه دیروز فهمیدم کم خونی و کمبود ویتامین دی هم داره.مریضم شده.دارم دق میکنم
خوب میشه عزیزم منم خیلی مطلب راجع به تشنج خوندم مطمین باش خوب میشه نگران نباش. حالا پسر من تاخیر حرکتی داره الان ۹ماهشه .همه آزمایشات و سی تی مغز و اینا سالم بودن. تو نوارمغزش یکم پرش امواج بود که دکتر چندتا سوال پرسید که خوابش چطوره گفتم گاهی تو خواب میترسه و بعد بغل میکنم آروم میشه شربت لوبل نوشت که ضدتشنج هست اما اصلا نمیدونم پسرم تشنج داشته یا نه.