2777
2789

صبح  بچه گریه میکرد من چای و صبحانه آماده میکردم بعد گفتم بغل کن نزار گریه کنه داشت صداشو برای بچه بالا میبرد چرا همش گریه میکنی گفتم اون شب دیر خوابیده به خاطر این هست کمبود خواب داره گریه می‌کنه چند بار گفتم بعدش گفتم با بچه مردم چطور سر می‌کنی سر کلاس به بچه خودت رسید داری پاچه میگیری....حالا میگه خیلی بدهنی و زبانت تلخه ....خب بچه ۹ماهه گریه می‌کنه می‌ره رو اعصابم اونم داد میزنه می‌دونم 😥😥😥🥺منم نباید اینو میگفتم ولی جوش میارم دیگه نمی‌دونم چی گفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعصاب آدم آهنی ک نیست کنترلتو از دست دادی اول صبحی چرا غر میزنه دیگه تکرار نکن توام

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
بهش گفته پاچه میگیری.یعنی سگی.

حالا اون و اره نباید میگفت..ولی فشار اومده بهش

.فوقش دیگه نمیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
به یه بی احترامی خیلی ناراحت میشه 

خب باید خیلی خوشحال باشی! 

چون اصولأ انسان های با فرهنگ و با شخصیت و مؤدب تحمل بی احترامی رو ندارن. 

و پدر بچه هر جوری که باشه، قطعاً در تربیت فرزند، تأثیر گذاره. 

به یه بی احترامی خیلی ناراحت میشه 

عزیزم اصلا بی احترامی نکن منم شوهرم بی احترامی میکنه بددهنه از چشم افتاده دیگه بمیره هم برام مهم نیست واقعا از ته دل ازش ناراحت میشم وقتی توهین میکنه

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
دیگه نیمخام باهاش حرف بزنم یه مدت...به هر حرفی ناراحت میشه 

به نظرم امکان نداره یک انسان بالغ از هر حرفی ناراحت بشه! 

وقتی با کنایه و داد و توهین و بی احترامی حرف می زنی ناراحت میشه یا وقتی همون مبحث رو با منطق و مهربانی و به زیبایی بیان می کنی؟! 

خودت بهتر میدونی عزیزم. 

نه بعضی مواقع کلاس میگیره می‌ره تدریس 

اهان،البتع بچه نه ماهه خیلی کوچیکه،ن حرف میفهمه،و اینک باش سروصدا کنی فایدع ندارع،شوهرتونم خب سرصدای بچه ها رو میشنوه دیگ این سرصداها اذیتش میکنه،حق باهردوتونه منتها بهترع با مشورت و یک تصمیم مشترک ب این نتیجه برسید ک انجام چ کاری بهترع