imahsa_a مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 224 عنوان چرا همه حس ششمی ها میگن 88 بازدید | 15 پست بهممیگن عشقت دوست داره اما حس خودم و یکی از دوستام میگه نه نداره😐تازه میخواد ازدواجم کنه اما من میدونم جور نمیشهاما چرا ایجوری میگن به یک حس ششم خبره نیازمندیم🤣🤣🤣 دلمنماهیدریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفهاشرو درک کنید و عاشقشید... 1401/09/25 | 13:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imahsa_a مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 224 دقیقا بمنم اینطور گفتن 🤕🤕چی گفتن دقیقا دلمنماهیدریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفهاشرو درک کنید و عاشقشید...
imahsa_a مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 224 میشه لطفا کسی که حسش قویه جوابمو بده پلییز دلمنماهیدریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفهاشرو درک کنید و عاشقشید...
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26550 به این کار میگن گنگ جواب دهدن هر منظوری و هر زمانی میشه ازش برداشت کردنامطمئندوبه شک ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خوشبختیی عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 7695 🤕🤕چی گفتن دقیقا اینکه طرف عاشقته و دوستت داره ولی خودم حس میکنم نداره تازه احتمالا ازدواج هم بکنه من از قیدت نمیخواهم رهایی
imahsa_a مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 224 به این کار میگن گنگ جواب دهدن هر منظوری و هر زمانی میشه ازش برداشت کرد نامطمئن دوبه شک دقیقایعنی کی نامطمئنه ؟ دلمنماهیدریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفهاشرو درک کنید و عاشقشید...
aziaziaa عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 69 عزیزم اون چیزی که تو میخوای حس ششمی نیست.موکل داره.مابقی چرت و پرت میگن.من خودم یکیشو امتحان کردم و سوال پرسیدم چی میشه گف اون خیلی حس نداره و درصدش کمه ازدواح...ولی من ازدواج کردم و بچم دارم!بهش هم گفتم چرا وقتی بلد نیستی الکی حرف میزنی خب!
imahsa_a مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 224 اینکه طرف عاشقته و دوستت داره ولی خودم حس میکنم نداره تازه احتمالا ازدواج هم بکنه اخی چقدر مثل همیماما مندارم فراموشش میکنم تازه معجزه وار هرروز دارم ازش سرد تر میشمالان درحال حاظر حس خاصی بهش ندارمتازه کراشم زدم رو یکی اما حسممیگه خودش کسیو دوس داره نه اینکه عاشقش باشه ولی به اون طرف فکر میکنه😂😂اصن به ما چه😐 دلمنماهیدریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفهاشرو درک کنید و عاشقشید...
imahsa_a مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 224 عزیزم اون چیزی که تو میخوای حس ششمی نیست.موکل داره.مابقی چرت و پرت میگن.من خودم یکیشو امتحان کردم و ... یعنی این دوستان اشتباه میگن یا رفیق من که خودش تنها فقط میگه دوست ندارهنمیدونم واقعا دلمنماهیدریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفهاشرو درک کنید و عاشقشید...
aziaziaa عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 69 یعنی این دوستان اشتباه میگن یا رفیق من که خودش تنها فقط میگه دوست نداره نمیدونم واقعا حس ششم نمیتونه اینجور جواب بده به شما.این کار کسیه که احضار بلد باشه و اینکاره باشه.
imahsa_a مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 224 حس ششم نمیتونه اینجور جواب بده به شما. این کار کسیه که احضار بلد باشه و اینکاره باشه. اره درست میگیناما خب با کدوم جوابین منظورتون کدومه دلمنماهیدریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفهاشرو درک کنید و عاشقشید...
aziaziaa عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 69 اره درست میگین اما خب با کدوم جوابین منظورتون کدومه کلی بود و تو موضوع تاپیک
imahsa_a مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 224 کلی بود و تو موضوع تاپیک نمیدونم شاید اینجوری باشه اما من به حس اونایی که خیلی مومن هستن و حسشون الهیه اعتماد دارم دلمنماهیدریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفهاشرو درک کنید و عاشقشید...
aziaziaa عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 69 نمیدونم شاید اینجوری باشه اما من به حس اونایی که خیلی مومن هستن و حسشون الهیه اعتماد دارم بعضی مسائل خیلی مهم تر از اینن که بشه الکی و رو حس اقدام کرد.البته نظر و اعتقاد شما واقعا محترم و باارزشهمن تجربه عینی خودم رو گفتم فقط