2777
2789
عنوان

چرا همه حس ششمی ها میگن

88 بازدید | 15 پست

بهم‌میگن عشقت دوست داره اما حس خودم و یکی از دوستام میگه نه نداره😐تازه میخواد ازدواجم کنه اما من میدونم جور نمیشه

اما چرا ایجوری میگن 

به یک حس ششم خبره نیازمندیم🤣🤣🤣

دل‌من‌ماهی‌دریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفه‌اشرو درک کنید و عاشقشید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این کار میگن گنگ جواب دهدن هر منظوری و هر زمانی میشه ازش برداشت کرد

نامطمئن

دوبه شک

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
به این کار میگن گنگ جواب دهدن هر منظوری و هر زمانی میشه ازش برداشت کرد نامطمئن دوبه شک

دقیقا

یعنی کی نامطمئنه ؟

دل‌من‌ماهی‌دریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفه‌اشرو درک کنید و عاشقشید...

عزیزم اون چیزی که تو میخوای حس ششمی نیست.موکل داره.مابقی چرت و پرت میگن.من خودم یکیشو امتحان کردم و سوال پرسیدم چی میشه گف اون خیلی حس نداره و درصدش کمه ازدواح...ولی من ازدواج کردم و بچم دارم!بهش هم گفتم چرا وقتی بلد نیستی الکی حرف میزنی خب!

اینکه طرف عاشقته و دوستت داره  ولی خودم حس میکنم نداره  تازه احتمالا ازدواج هم بکنه

اخی چقدر مثل همیم

اما من‌دارم فراموشش میکنم تازه معجزه وار هرروز دارم ازش سرد تر میشم

الان درحال حاظر حس خاصی بهش ندارم

تازه کراشم زدم رو یکی اما حسم‌میگه خودش کسیو دوس داره نه اینکه عاشقش باشه ولی به اون طرف فکر میکنه😂😂اصن به ما چه😐

عزیزم اون چیزی که تو میخوای حس ششمی نیست.موکل داره.مابقی چرت و پرت میگن.من خودم یکیشو امتحان کردم و ...

یعنی این دوستان اشتباه میگن یا رفیق من که خودش تنها فقط میگه دوست نداره

نمیدونم واقعا

یعنی این دوستان اشتباه میگن یا رفیق من که خودش تنها فقط میگه دوست نداره نمیدونم واقعا

حس ششم نمیتونه اینجور جواب بده به شما.

این کار کسیه که احضار بلد باشه و اینکاره باشه.

حس ششم نمیتونه اینجور جواب بده به شما. این کار کسیه که احضار بلد باشه و اینکاره باشه.

اره درست میگین

اما خب با کدوم جوابین منظورتون کدومه

کلی بود و تو موضوع تاپیک

نمیدونم شاید اینجوری باشه اما من به حس اونایی که خیلی مومن هستن و حسشون الهیه اعتماد دارم

نمیدونم شاید اینجوری باشه اما من به حس اونایی که خیلی مومن هستن و حسشون الهیه اعتماد دارم

بعضی مسائل خیلی مهم تر از اینن که بشه الکی و رو حس اقدام کرد.

البته نظر و اعتقاد شما واقعا محترم و باارزشه

من تجربه عینی خودم رو گفتم فقط