2777
2789
عنوان

بدترین غذایی ک خوردین کِی و....

312 بازدید | 36 پست

کِی و کجا بوده؟مال خودتونم قبوله اینکه مزه شو دوس نداشته باشین یا چندشتون شه مو و.... اینا توش باشه 😐

کلن خاطره های ک با غذا داشتین و ب نظرتون جالبن رو بگین میسیییییی🐺😍💗

ایمَه وَ جَهَنِم ترسِنِن چَمان ایرَه بِهِشتَه..!😹🚶‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم الو و برگه زردآلو میندازه تو ابگوشت،و دیدم ک خایه گوسفندم میخورن🤮

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

یکبار خونه یکی بودیم غذاش مو داشت باز بهتر بود موهاش کم بود سالادش انگار سالاد مو بود 

البته الان خوب شده غذاهاش😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ابگوشت بز خونه مادربزرگم

کجاش بده

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

مادربزرگم(خدارحتمش کنه)

خیلیییییی سال پیش آش درست کرده بود

داشتیم میخوردیم من ی مو تو بشقاب دیدم

کشیدم بیرون دیدم وااااای ی عالمه نخود و لوبیا و رشته باهاش اومد بالا🤢

هیچ وقت یادم نمیره

درست وسط زندگی نشسته‌ام..غمگین..امیدوار..خسته و ادامه دهنده..و..ادامه دهنده...
مادرشوهرم الو و برگه زردآلو میندازه تو ابگوشت،و دیدم ک خایه گوسفندم میخورن🤮

وووووووووووی😐😐😐😐😐یا خداا .

ایمَه وَ جَهَنِم ترسِنِن چَمان ایرَه بِهِشتَه..!😹🚶‍♀️

رفتیم ماسوله توی یه خونه روستایی اتفاقا نوسازم بود خونه گرفتیم.نمیدونستیم چی بخوریم از صاحبخونه آدرس غذاپزی گرفتیم گفتیم دیزی بیاره.انقدر چندش و گوشتش بوگندو و پر چربی ودمبه و آبش بیرنگ و چی بگم که ناگفتنم بهتراست🤢🤢🤮🤮🤮🤮هنوزم که هنوزه یادمه.۵سال پیش بود

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید