2777
2789

اونایی که دچار عشق یک طرفه هستن خیلی مظلوم هستن . نه میتونن از دست خودشون ناراحت باشن بخاطر این که طرفو میخان ، نه میتونن از دست طرف ناراحت باشن بخاطر اینکه نمیخادشون. خیلی سخته

میشه برام دعا کنید تا هر چه زودتر به کسی که دوسش دارم برسم

عزیزم درکت میکنم  ی زمانی یکی رو میخواستم ی طرفه نابود شدم 

ولی الان یکی رو خیلیییی میخوام اونم منو خیلی میخواد عشقمون دوطرفه

گذر زمان همه چیزو حل میکنه مطمن باش 

لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باورت نشه باعشق یه طرفه ازدواح کردم...تو دوران عقد شوهرم ازم فراری بود ولی ته دلش میدونستم یکمی دوستم داره....۷ماه موندیم بعد ازازدواج کردیم....بعداز زندگی مشترک کم کم شروع شد به دوست داشتن من....الانم ۷ساله باهمیم اون بیشتر عاشقم شد دیوانه وار

شاید باورت نشه باعشق یه طرفه ازدواح کردم...تو دوران عقد شوهرم ازم فراری بود ولی ته دلش میدونستم یکمی ...

البته اینو بگم خیلیم سختی کشیدیم اما چون دوستش داشتم عاشقش بودم بازم می ایستادم 

عزیزم درکت میکنم  ی زمانی یکی رو میخواستم ی طرفه نابود شدم  ولی الان یکی رو خیلیییی میخوا ...

چه خوب که الان عشق دو طرفه نصیبت شده خوشبحالت. ایشالا همیشه با هم به خوبی و خوشی باشید

شاید باورت نشه باعشق یه طرفه ازدواح کردم...تو دوران عقد شوهرم ازم فراری بود ولی ته دلش میدونستم یکمی ...

قبل از اینکه نامزدی کنید چی اون موقع  عشقت یه طرفه بود؟

البته اینو بگم خیلیم سختی کشیدیم اما چون دوستش داشتم عاشقش بودم بازم می ایستادم 

خدا روشکر که الان عشقتون دو طرفه شده ایشالله روز به روز عشقتون بیشتر بشه و همیشه با هم خوشبخت باشید.

برای منم دعا کن تا عشق یه طرفم دو طرفه بشه و باهام ازدواج کنه من خیلی امید دارم که بهش میرسم