دم صبح از خواب بیدار شدم خوابم نرفت اومدم نی نی سایت یه خانم زده بود حس ششمی هستم امروز تازه فهمیدم من جدا شدم با خواستگارم همه کارای ازدواجمون کردیم حتی خونه که اوایل این ماه قرار داد ببنده با خانوادم صحبت کرده از خانمه پرسیدم من ا دوام مجدد دارم گفت بله پرسیدم با این آقا ازدواج دارم گفت نه ولت میکنه میره فامیل آقا رو با ذکر شغلش گفتم گفتم این یکی دیگس با کدوم ازدواج دارم با اولی یا دومی گفت اولی بهتره با دومی به مشکل میخوری..... تو رو خدا شما این حس ششمی ها رو قبول دارید از چهار صبح کلافه شدم
ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری براتون جلوگیری بشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
عزیزم چه حرفیه حس ششمی های اینجا نسبی هست و نه حرفشون وحی مٰنزله... خودت تصمیم گیرنده باش زندگیتو بساز...من که فقط تفننی میرم و کارخودمو می کنم وجه منفی رو نمیگیرم شما هم دیدی اونجا مخالف و موافق حرفاش هم بودن و گفتش یه روزه که خودشو کشف کرده... بعدشم حس ششم که قبول ندارم اسم مناسبی براش نیست در مورد خیلی مدیومها وهمیاته که درست و غلط داره پس قابل اعتنا نیست فکری نشو و جدی نگیر در حد تفنن ببینش
دیونه شدم حتی دیگه صبح جواب پیام صبح بخیرشم ندادم گفتم حالا که قرار ولم کنه بزار از الان خودمو عادت ...
نه این اشتباهه حتی اگه با فکر درست و با مشورت و کمک با مشاور خوب انتخابش نکنی،رفتارت خوب باشه باهاش با خوبی جدا بشید قصد ازدواج داره گناه نمیخواد بکنه حتی اگه به هر دلیلی انتخاب هم نباشید بدخلقی نکنید و با کدورت از هم جدا نشید خاطره خوب براهم بسازید.
اصلا باور نکن فدات شم. اینا سنگی تو تاریکی میزنن حالا یه وقتایی شانسی یه چیزیش درست ازاب در میاد.دیگه همه میوفته دنبالش که آره این حس ششم عاااالیه. همه شون الکی هستن