2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

304 بازدید | 16 پست

سلام خانما من قرص اورژانسی 1/5 چند شب پیش خوردم 30ساعت بعد از مصرف قرص اورژانسی ،نوافن 3 الی 4 عدد خوردم در طول روز. تو اینترنت نوشته نوافن اثر قرص اورژانسی رو کم میکنه. احتمالش هست باردار بشم؟؟؟

بعدم آیودی هم دارم ولی چون یکسال بیشتر که چکش نکردم میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خدا میدونه/انشالله هرچی خیره

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
بعدم امشب جلوگیری طبیعی داشتیم که به احتمال زیاد یکم داخل ریخته شده قرص اورژانسی اثر میکنه یا نه؟

ببین اگر جلوگیری طبیعی میکنی اصلا نریزززز همون موقع بکش خب ولی نه الان باردار نیستی احتمالش خیلیییی کمه چون قرص اورژانسی خیلی قویه