2777
2789
عنوان

مشكل منو همسرم،توروخدا كمك

675 بازدید | 20 پست

سلام خانوماي مهربون..خانوما منو همسرم خونه مستقل خودمونو داريم،وسايل خونه همه چي داريم،ماشين داريم،(از لحاظ مالي مشكلي نداريم الحمدالله) پسرمون هم ١سالو ٤ ماهشه،ولي منو شوهرم خييييلي باهم مشكل داريم يني هرروز جروبحثه خونمون

اصلا بلد نيستيم حرف بزنيم خوب،فقط با لحن بد و حرفاي تند ميگه و خيلي دلموميشكنه،مثلا كار اشتباهي بكنم مثل يه شوهر خوب منو نمينشونه كنارش با خوبي و آروم بهم بگه ك منم حرفش بره توو سرمو ديگه انجامش ندم،هميشه كاري كرده كه درآخر منم لج ميكنم باهاش..ما وااااقعا از ته ته دلمون عاشق هميم هزااارانباو خواستيم طلاق بگيريمو ٢٠ روز موندم خونه بابام ولي نه نميشه ما بدون هم نميتونيم نفس بكشيم دائم توو فكر هميم و دلمون يه ذررره ميشه براهم،درحدي كه ديشب يه دل سييير بغلم كرده و گريه كرد و گفت لعنتي من بدون تو نميتونم چيكار كنم آخه چه گيري كرديم ما چرا نميتونيم باهم خوب رفتار كنيم،بلد نيستيم باهم خوب صحبت كنيم و فقط دل همو ميشكنيم مخصوووصا ك ٩٥٪؜ اونه كلا خطاكار،نميتونيم همو نبخشيم خواستيم يكم ترس از دست دادن داشته باشيم ولي نميشه ما واقعا عاشق هميم و اين مشكلم داريم!

خانوما توروخداااا راهنماييم كنين چطوري هم خودم باهاش خيلي خوب رفتار كنم هم باعثشم اونم باهام خوب رفتاركنه؟

من استارت هم زدم ولي اون ادامه نميده كه!

يجورايي ميخواد من بيشتر نازشو بكشمو دنبالش برمو خوب حرف بزنم تا اون با من!

راه حل بدين توروخدا خيلي بد گير كردم ديوونه شدم من

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

برید پیش روانشناس مشکلاتتون رو حل کنید 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا مشاور برای همین وقتاس

منم بهش ميگم عزيزم ولي قبول نميكنه ميگه خودمون ميتونيم لازم ب مشاور نيس،ولي نميتونيم😔

برید پیش روانشناس مشکلاتتون رو حل کنید 

ميگه خودمون ميتونيم حل كنيم و نمياد،ولي نميتونيم😔نهايتش دوروز ميتونيم

باهم قرار بذارید ، اگه کسی از طرف مقابلش ناراحت شد اصلا به رو نیاره صبر کنه مثلا تو یکی از روزهای هفته که وقتتون آزاد تره نیم ساعت اختصاص بدین به حرف زدن راجع که مواردی که در طول هفته باعث آزارتون شده . طرف مقابل هم به هیچ عنوان گارد نگیره و در واقع گله کردن از طرف مقابل ، حرفتونو بزنید و تمام ، دیگه راجع به اون موضوع بحث نکنید . این باعث میشه از هم کینه به دل نگیرید و همچنین چون از موضوع چند روزی فاصله گرفتید عصبانیتتون خیلی کم تر شده . 

وقتی عصبی سکوت کن هیچ حرفی نزن ، 

لطفا همیشه همیشه عفت کلامی رو رعایت کن تحت هیچ شرایطی حتی وقتی عصبانی هستی بهش تو نگو ، وقتی تو رعایت کنی نم نم اونم مثه تو میشه 

این دفعه به خاطر بچت لطفا رعایت کن و بهش امنیت بده

باهم قرار بذارید ، اگه کسی از طرف مقابلش ناراحت شد اصلا به رو نیاره صبر کنه مثلا تو یکی از روزهای هف ...

عزيزم كينه بدل ميگيره اينجوري

باهم قرار بذارید ، اگه کسی از طرف مقابلش ناراحت شد اصلا به رو نیاره صبر کنه مثلا تو یکی از روزهای هف ...

و اینکه اون طرف دلیل ناراحتیتونو میدونه و سعی میکنه تکرارش نکنه . 

عزيزم كينه بدل ميگيره اينجوري

نه تا یک هفته چیزی نمیشه که ، باید بهش بگی من سعی میکنم تو رو ناراحت نکنم ، تو هم سعیتو بکن ، اما اگه اتفاقی افتاد که ناراحت شدیم اصلا به دل نگیریم تا روزی که با هم صحبت کنیم و فقط بگیم که من به این دلیل اونروز از رفتارت یا حرفت ناراحت شدم و تمام . دیگه طرف مقابل نباید سریع گارد بگیره ، فقط بشنوه و سعی کنه رفتاری که باعث ناراحتی طرف مقابل میشه رو تکرار نکنه . اینو یه روانشناس ب من گفت و واقعا هم نتیجه داد تو زندگیم . 

وقتی عصبی سکوت کن هیچ حرفی نزن ،  لطفا همیشه همیشه عفت کلامی رو رعایت کن تحت هیچ شرایطی حتی وق ...

باشه عزيزم بخدا من خييييلي رعايت ميكنم ولي اون اصلااا و خيلي زود عصبي ميشه متاسفانه

شديييدا روم حساسه و حسوده

همه ميگن برين مشاور شما بجز اينكه نميدونين چجوري مخالفتتونو با حرف و رفتار هم نشون بدينو بلد نيستين باهم خوب جروبحث كنين كه به جاهاي بزرگتر كشيده نشه،مشكل ما فقط اينه ك نميدونيم در چه مواقعي بايد خيلي سفتو سخت بگيريمو جروبحث كنيم،كجا بايد درمقابل طرف كم بياريمو سكوت كنيم،حتي اگه ناحق هم باشه اووونقدر طول ميده تا يه دعواي مفصلللل ميكنيم

اين منو شوهرميمم😂😂 واقعا ديرنه همين ولي هر چند مدت بابد ي دعولي جهاني بكنيم به درساعت نكشيده اشتي ...

وااااي

نه ما هيچي نميشكنيم شكرخدا😅منم زبون درازي نميكنم فقط بعضي از حرفاشو جواب ميدمو بهش ميگم منم بلدم مثل تو دعوا كنمو حرفاي بد بگم و كاراي گذشته رو به رخت بكشم،ولي گذشته رفته ديگه سر بحث الان حرف بزنو دادوبيداد نكن،بشين با ملايمت حرف بزن منطقي،اگه من ناحق بودم تمام معذرت ميخوام،اگه تو ناحق بودي ك نميخوام بابا معذرت نخوا ولي ديگه حداقل لفتش نده و قيافه نگير توو خونه!

يكيشم كينه ميگيره عقده ايه،باااايد زهرشو بريزه حتي شده بعد دو ماه بايد حرفي كه من دوماه پيش به حق و به جا گفتمو اون جوابي نداشت بده رو امروز بده،فقط بخاطر اينكه كم نياره و حرفش روو حرف من باشه

نه تا یک هفته چیزی نمیشه که ، باید بهش بگی من سعی میکنم تو رو ناراحت نکنم ، تو هم سعیتو بکن ، اما اگ ...

چه خوب،خيلي ممنونم كه اينجوري راهنماييم كردي عزيزدلم..

ميگي طرف مقابل گارد نگيره،درسته اگه من ناراحتش كرده باشم ميگم ببخشيد ناخواسته بوده و ميبوسمشو بغلش ميكنم،ولي اون به هيييچ عنوان قبول نميكنه كه ناحق بوده و واقعا ناراحتم كرده و من حق بودم،ميگه نهههه هرچي باشه من حقم كلا و تو ناحقي

نه تا یک هفته چیزی نمیشه که ، باید بهش بگی من سعی میکنم تو رو ناراحت نکنم ، تو هم سعیتو بکن ، اما اگ ...

اگه بريم مشاور واقعا ميدونم كه خيلي خوب ميشيم چون راه حل هايي كه برامون ميزاره رو انجام ميدم و وادارش ميكنم ك همسرمم انجام بده،ولي ميگه ما كه نميتونيم بگيم همه چيو بهش،اونم نميدونه ك كي حقه و كي ناحق و عادلانه قضاوت نميكنه،گفتم بابا قبلا رو بيخيال ما نميريمواس قضاوت،ما ميريم ك وقتيكه عصبي شديمو دعوا ميكنيم بهمون ياد بده چيكار كنيم ك دعوامون بزرگتر نشه و بتونيم با آرومي و خوبي حلش كنيم بره

چه خوب،خيلي ممنونم كه اينجوري راهنماييم كردي عزيزدلم.. ميگي طرف مقابل گارد نگيره،درسته اگه من ناراح ...

خواهش میکنم گلم ‌، ان‌شاءالله مشکلتون حل میشه ، اره بهش بگو گارد نگیره تا مشکلتون حل بشه ، خیلی خوبه که حداقل شما ارومی ، من و شوهرم هر دو سریع جبهه میگرفتیم ، یکم زمان میبره اما شما از خودت شروع کن و صبوری داشته باش حل میشه .