سلام خانوماي مهربون..خانوما منو همسرم خونه مستقل خودمونو داريم،وسايل خونه همه چي داريم،ماشين داريم،(از لحاظ مالي مشكلي نداريم الحمدالله) پسرمون هم ١سالو ٤ ماهشه،ولي منو شوهرم خييييلي باهم مشكل داريم يني هرروز جروبحثه خونمون
اصلا بلد نيستيم حرف بزنيم خوب،فقط با لحن بد و حرفاي تند ميگه و خيلي دلموميشكنه،مثلا كار اشتباهي بكنم مثل يه شوهر خوب منو نمينشونه كنارش با خوبي و آروم بهم بگه ك منم حرفش بره توو سرمو ديگه انجامش ندم،هميشه كاري كرده كه درآخر منم لج ميكنم باهاش..ما وااااقعا از ته ته دلمون عاشق هميم هزااارانباو خواستيم طلاق بگيريمو ٢٠ روز موندم خونه بابام ولي نه نميشه ما بدون هم نميتونيم نفس بكشيم دائم توو فكر هميم و دلمون يه ذررره ميشه براهم،درحدي كه ديشب يه دل سييير بغلم كرده و گريه كرد و گفت لعنتي من بدون تو نميتونم چيكار كنم آخه چه گيري كرديم ما چرا نميتونيم باهم خوب رفتار كنيم،بلد نيستيم باهم خوب صحبت كنيم و فقط دل همو ميشكنيم مخصوووصا ك ٩٥٪ اونه كلا خطاكار،نميتونيم همو نبخشيم خواستيم يكم ترس از دست دادن داشته باشيم ولي نميشه ما واقعا عاشق هميم و اين مشكلم داريم!
خانوما توروخداااا راهنماييم كنين چطوري هم خودم باهاش خيلي خوب رفتار كنم هم باعثشم اونم باهام خوب رفتاركنه؟
من استارت هم زدم ولي اون ادامه نميده كه!
يجورايي ميخواد من بيشتر نازشو بكشمو دنبالش برمو خوب حرف بزنم تا اون با من!
راه حل بدين توروخدا خيلي بد گير كردم ديوونه شدم من