2777
2789
عنوان

چگونه چاق بشوم

96 بازدید | 11 پست

خانوما من هرچی میخورم اصلا وزن اضافه نمیکنم و لاغرم وزنمم ۴۷کیلوعه دکترم رفتم تاثیری نداشته

کسی اگه راهیو رفته و نتیجه گرفته لطفا بگهههه

کاربری واگذار شده عزیزانم تاپیک ها ماله من نیست🫡😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قرص مخمر آب جو خارجی با زینک پلاس خوردم ده کیلو اضافه کردم بعد خیلی هم غذا می‌خوردم روزی یه لیتر هم شربت شیره انگور خوردم 

پودر جنرال تونیک دینه هم خوبه 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
بادام زمینی و شیرینی و خواب برا من خیلی زود جواب داد

باور میکنی اصلا تاثیری نداشته یه مدت اینقدر آجیلو اینجور چیزا خوردم که هنوزم ک هنوزه آجیل و اینا میبینم حالت تهوع میگیرم

منم خیلی لاغر بودم رفتم عطاری ی پودر گرفتم ب نام پودر عالیسان.شاید باورت نشه ولی تو دو ماه۱۰کیلو چاق ...

چجوری هست مصرفش

من قرص مخمر آب جو خارجی با زینک پلاس خوردم ده کیلو اضافه کردم بعد خیلی هم غذا می‌خوردم روزی یه لیتر ...

با قرص و پودر که اصلا چاق نشدم دکتر رفتم کلی مکمل برنامه غذایی هرچیزی که فکرشون بکنی داد ولی اصلا چاق نشدم تا بچه بودم میگفتن ازدواج کنی درس میشه ولی نشد😂🙏🏼

با قرص و پودر که اصلا چاق نشدم دکتر رفتم کلی مکمل برنامه غذایی هرچیزی که فکرشون بکنی داد ولی اصلا چا ...

منم خیلی دیر چاق میشم اما این جواب بود امتحان کن 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
باور میکنی اصلا تاثیری نداشته یه مدت اینقدر آجیلو اینجور چیزا خوردم که هنوزم ک هنوزه آجیل و اینا میب ...

من تو ماه رمضان روزها خواب و شبها تا سحر شیرینی و بادام زمینی وسوهان و تخمه

بعدش خیلی چاق شدم

البته ارامش هم خیلی مهمه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را